Hapishanedeki Mursi'ye bir şok daha

Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin oğlu Abdullah tutuklandı.

Hapishanedeki Mursi'ye bir şok daha
Hapishanedeki Mursi'ye bir şok daha
GİRİŞ 18.07.2014 09:08 GÜNCELLEME 18.07.2014 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mursi'nin oğlu Abdullah, Kahire'den Asvan'a giden trenin Beni Süveyf istasyonunda tutuklanarak, emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hakkında mahkeme kararı olan Abdullah'ın kaçarken yakalandığı ileri sürüldü.

Mursi'nin diğer oğlu Usame, sosyal paylaşım ağı Facebook hesabında "Kardeşim Abdullah, Beni Süveyf'e giden trende tutuklandı. O tutuklu arkadaşlarından birinin babasının iftar davetine gidiyordu. Yakalandığında kaçmaya çalışmıyordu. Üstelik üzerinde kimliği de vardı" ifadesini kullandı.

Kahire'nin doğusundaki el-Ubur bölgesinde emniyet güçlerinin 1 Mart'ta kontrol noktasında durdurduğu Mursi'nin küçük oğlu Abdullah ve arkadaşının aracında yapılan aramada sigara şeklinde sarılmış esrar bulunduğu iddia edilmiş, Abdullah ve arkadaşı gözaltına alınmıştı. Başsavcılık, 17 Mart'ta Abdullah ve arkadaşının tutuksuz yargılanmasına karar vermişti. Mahkemede "uyuşturucu kullanma" suçlamasıyla yargılanan Mursi'nin oğlu Abdullah ve arkadaşı, gıyabında bir yıl hapis ve 10 bin cüneyh (yaklaşık bin 500 dolar) para cezasına mahkum edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani Rabbinizden yardım istiyor, yalvarıyordunuz. O da, "Ben size ard arda bin melekle yardım ediyorum" diye cevap vermişti. ﴾Enfâl Sûresi-9﴿,. ,,Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu halde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Halbuki kalpleri darmadağınıktır. Bu, onların akılları ermez bir topluluk olmalarındandır. ﴾Haşr Sûresi-14﴿,,
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ. Demek gerek, doğrusu da budur. Onlar asker değil terörist.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!