İsrail itiraf etti! O iddia doğru çıktı

Kassam Tugayları'nın İsrailli asker Şaul Aron'u esir aldığına yönelik iddiaları İsrail ordusu tarafından doğrulandı.

İsrail itiraf etti! O iddia doğru çıktı
İsrail itiraf etti! O iddia doğru çıktı
GİRİŞ 22.07.2014 11:32 GÜNCELLEME 22.07.2014 11:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haaretz'in haberine göre, İsrail ordusu, Pazar günü Şicaiyye'de saldırıya uğrayan bir zırhlı araçtaki yedi İsrailli askerden altısının cesedine ulaşıldığını ancak bir askerin kayıp olduğunu açıkladı.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları önceki gün Şaul Aron adlı bir İsrailli askeri rehin aldıklarını duyurmuştu.

İsrail’in BM temsilcisinin reddettiği iddiayla ilgili ordu sözcüsünden askerin kaçırılma ihtimalini dışlamadıkları ve konuyu araştırdıkları yönünde açıklama gelmişti.

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gazze'de kapsamlı ateşkes iddiası,,İsrail,in Filistin,i devlet olarak tanıması lazım HAMAS,ın özellikle TÜRKİYE,nin ara buluculuğu ısrarı bunun içindir... Herkes bilsinki İsrail bu kadar kayıpla daha fazla dayanamaz, HAMASIN şartlarını kabul etmek zorunda kalacak, BLÖRF YAPIYOR. perdenin arkasındaki görünmeyen düşman İNGİLTERE DİRETİYOR, 50,yi geçti belki İSRAİL askerlerinin kayıpları, bu kayıplar İSRAİL içim tufan demektir, İSRAİL bu askerlerinin kayıbının hesabını halkına veremez darmadağın olurlar şimdi,
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail,in Filistin,i devlet olarak tanıması lazım HAMAS,ın özellikle TÜRKİYE,nin ara buluculuğu ısrarı bunun içindir, Mısırın SİSİ ile arabuluculuk yapm bir tezgahtır.ası İSRAİL ve İNGİLTERE ile yapılan. Herkes bilsinki İsrail bu kadar kayıpla daha fazla dayanamaz, HAMASIN şartlarını kabul etmek zorunda kalacak, BLÖRF YAPIYOR. perdenin arkasındaki görünmeyen düşman İNGİLTERE DİRETİYOR, 50,yi geçti belki İSRAİL askerlerinin kayıpları, bu kayıplar İSRAİL içim tufan demektir, İSRAİL bu askerlerinin kayıbının hesabını halkına veremez darmadağın olurlar şimdi,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!