Canlı yayında İsrail bayrağını ateşe verdi

Ürdün'de 'İki yön arasında' adlı programın sunucusu Züheyr el-İzze, canlı yayında İsrail bayrağı yaktı.

GİRİŞ 24.07.2014 02:07 GÜNCELLEME 24.07.2014 02:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Züheyr el-İzze İsrail’in Gazze'ye karşı başlatığı ve 663 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıları kınamak için canlı yayında İsrail bayrağını yaktı.

PROGRAMDA İKİNCİ BÜYÜK OLAY

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda aynı programda Suriye meselesinin tartışılırken canlı yayın sırasında bir siyasetçi ve gazeteci kavga etmeye başlamış; kavga öylesine bir hal almıştı ki önlerindeki masayı kıran konuklar bununla da yetinmeyip birbirlerine tekmeler savurmuştu.

Bu kavganın videosu günlerce sosyal medyada paylaşılmıştı.

YORUMLAR 3
  • mehmet ali bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    aynı tepkiyi kraldan da bekliyoruz.... israile toprak olarak yakınlığı ile bilinen ürdün ün israili korumak amacıyla kurulduğu söyleniyor...keşke kral abdullah da bu tepkiyi verebilse...ürdün halkının çoğunluğu sunnı ama kraldan gelen bir bozukluk var....
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail orta doğuda var oldukça barış olmayacaktır, Biline !. şu deli arap ülkeleri bir birleşebilse hallederler, fakat batı çeşitli oyunlarla değil birleşme, birbirlerine vurduruyorlar !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir elin nesi var iki elin sesi var, daha çok ses çıkarmalıyız,. Haydi arap kardeşlerim özgürlüğe koşalım, sesimizi duyurup İNGİLİZLERİ, ortadoğu ve afrikadan hep beraber kovalım, özgürlükkkkkkkkkkkkkkkkkkk,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri