Hamas İsrail'in havaalanını vurdu

Hamas, Tel Aviv'de Ben Gruon Havalimanı'nı füzeyle vurduğunu açıkladı.

Hamas İsrail'in havaalanını vurdu
Hamas İsrail'in havaalanını vurdu
GİRİŞ 24.07.2014 11:25 GÜNCELLEME 24.07.2014 12:12
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hamas, Tel Aviv'de Ben Gruon Havalimanı'na saldırı düzenledi.

FÜZEYLE VURDU

Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı'nı, "M75 füzeleri"yle vurduğunu duyurdu. Saldırıda 8 İsrail askeri öldü. 

22 ÜLKE UÇUŞLARI ASKIYA ALMIŞTI

Güvenlik nedeniyle birçok havayolu şirketi, İsrail'e uçuşlarını askıya almıştı. Aralarında Türkiye, ABD, Norveç, Fransa ile Kanada Havayolları Air Canada ile Alman Havayolu şirketi Lufthansa’ya bağlı havayolu şirketleri Swiss, Avusturya ve Germanwings’in de bulunduğu 22 ülke uçuşlarını iptal etti.

KAYNAK: HABER7-AA
YORUMLAR 45
  • satı demircioğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Hitler doğru adamlarmış!. vay be meğer Hitler doğru adamlarmış.. ayrıca ben düşünüyorum ki Hitler de kendi adamları olabilir başka türlü bu ahlaksız millet mir araya gelmezdi belkide yahudileri bir araya toplamak için böyle yola baş vurulmuş olabilir
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir gelişme.. İsraile karşı tek çözümün karşı operasyon ile korkutmak olduğundan şüpheniz olmasın.İsrail bu tür saldırılara fazla dayanamaz ve ateşkese gider.Kendilerini güçlü ve tehlikeden uzak hissettikleri an av yapmak gibi bir zevkle saldırıyorlar.Arzı mevud arayışına giriyor şevk ve zevkle öldürüyorlar.
    Cevapla
  • Arihan YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    MAHMUT FİDAN'A CEVAP. Ne Ayaksın Hamasın Kuruluş Tarihine bak sana soru Mazlum Filistinliler Beni İsrail Yahudi Teröristlerini Ucu güllü Davetle mi Filistine Çağırdı Osmanlı Filistini 400 Sene 1 Manga Askerle kimsenin burnu kanamadan yönetmiş ta ki Osmanlıyı yıkan İttihat Terakki Subayları (Tamamı Yahudi Dönmeler) Rahmetlik Cennet Mekan 2.Abdülhamit Handan Toprak Satınalmak istediklerinde padişahın bu tehlikeyi görmesi sonucu Filistinin bütün Topraklarının Tapularını üzerine çıkarmıştır. Şu an Terörist Beni İsrail Yahudileri Tarafından İşgal ve gasp edilen Toprakların Tapuları Abdülhamit Hanın üzerinedir.Beni İsrail Yahudi Siyonist Teröristleri hem suçlu hem güçlü Filistinlilerin başına bom yağdıran onlar mağdur edebiyatı oynayan onlar Gazzelileri Amborgo koyan Siyonistler ve onun kukları Gazzelileri Açık Hava Hapishanesine Mahkum etmiş Siyonist Beni İsrail Yahudi Teröristleri onun için Hamas ve El Kassam Tugaylarının kendi imkanları ile yaptıkları Roketler Siyonistleri dize getirmeye başladı.
    Cevapla
  • emre ünlü 9 yıl önce Şikayet Et
    israil. Hamasa yardım edilen silahlar her ülkeye canlı bomba olarak geri dönecektir. İsrail intikamını hep bu şekilde alır
    Cevapla
  • K..MURAT 9 yıl önce Şikayet Et
    dökülen. filistinde dökülen kanın bir numaralı sorumlusu kandan beslenen HAMASTIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda