Keskin nişancı İsrail askerini böyle vurdu

İzzettin Kassam Tugayları'ndan bir keskin nişancı, tankın namlusunu kontrol eden İsrailli yuzbaşıyı vurdu.

GİRİŞ 24.07.2014 12:49 GÜNCELLEME 24.07.2014 13:04
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hamas'ın askeri kanadı, Gazze'yi havadan, karadan ve denizden bombardıman altına tutan İsrail askerlerine karşı verdikleri mücadeleyi dünyaya duyurmaya devam ediyor. El Kassam'ın resmi Youtube sayfasında, Gazze''ye giren İsrail tankının üzerindeki Yüzbaşı Lavitas''ın keskin nişancı tarafından başından vurulma anının videosu yayınlandı. Yüzbaşı tankın üzerinde Gazze'yi bombardımına tutmuşken sniper tarafından başından vuruluyor. Kassam, yüzbaşının dün öldürüldüğünü açıkladı.

 

YORUMLAR 23
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    ona öldürüldü değil. gebertildi denilir. AŞIKLAR ÖLMEZ, ÖLEN HAYVAN İMİŞ. Filistinli şehitlere Rabbim cennetinden en yüksek makamı nasip eylesin. Kalanlara şifa, sabır ve zafer nasip eylesin. Filistin bizim kalbimiz.
    Cevapla
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah. işte bu. hadi kardeşlerim hadi,,,,,
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Başka çözüm. Olmadığına emin olabilirsiniz.SAvaş kötü görünse de filistinlilerin izzetini ,şerefini kurtarmanın en pratik yoludur.Mücadele varsa hayat hakkı da var.İsrailin amacının sivilleri öldürerek veya aç bırakarak göçe zorlamak ve bölgeyi işgal etmek olduğu görülüyor.Bir kaç milyon filistinlinin israille yeterli mücadeleyi sağlayacak savaş tecrübesi kazanması oldukça zor.İran konuşmuyor fakat muhtemelen hamasa silah ve eğitim desteği sağlıyor.Suriyede iran kazandı türkiye kaybetti.Ne yazıkki türk hükümeti yaptığından fazla konuşuyor.Rusya ve rusyanın bölgeye ulaşmada kullandığı arayüz görevi gören müttefiki iranın etkisi bölgede artarak devam ediyor.Amerika da hata üstüne hata yaparak geri çekiliyor.Türkiyede son olayların bu mücadeleden kaynaklandığını görmek lazım.
    Cevapla
  • semih eroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHUEKBER. Allahım bedirde,uhudda,çanakkalede Müslümanlara yardım gönderdiğin gibi Filistinli mücahidlerede yardımını yetiştir fil sahiplerini ebrehenin ordusunu dağılmış ekin taneleri gibi dağıttığın gibi şu zalim İsrailli teröristleride dağıt kahru perişan et amin.
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bir yanda 30 ölü bir yanda yüzlerce ölü. siz adam olmasınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki