Netanyahu'dan Hamas'a küstah tehdit

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'ye operasyonların süreceğini belirtti ve ''Hamas'ın sonu Nazi'nin sonu gibi olacak'' dedi.

Netanyahu'dan Hamas'a küstah tehdit
Netanyahu'dan Hamas'a küstah tehdit
GİRİŞ 24.07.2014 15:11 GÜNCELLEME 24.07.2014 15:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond ile parlamento binasında bir araya gelen Netanyahu, görüşmenin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Askeri operasyonu, İsraillilerin huzuru için başlattık ve bunu sağlayacağız" ifadesini kullandı.

"İsrail vatandaşlarını korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını" vurgulayan Netanyahu, şunları kaydetti:

"Kara operasyonunu, tünelleri yok etmek için başlattık. Operasyonun yüzde yüz başarılı olma garantisi olmayabilir. Ancak askeri operasyonlar elde edilen somut başarılarla devam edecek. "

Netanyahu ayrıca İngiltere'ye ait "Brithish Airways"in İsrail'e seferlerini devam ettirdiğini hatırlatarak, verdikleri destekten ötürü Hammond'a teşekkür etti.

İsrail radyosunun haberine göre de Hammond, devam eden saldırılar konusunda Hamas'ı suçladı ve tarafları en kısa zamanda ateşkes yapmaya çağırdı. Hammond ayrıca ülkesinin, kendini savunma konusunda İsrail'in yanında olduğunu dile gitirdi.

"Hamas'ın sonu Nazilerin sonu gibi olacak"

Öte yandan İçişleri Bakanı Gideon Sa'ar, basına yaptığı açıklamada, "İsrail halkı eğer füzelerden korunup güvenliğini sağlamak istiyorsa savaşa devam etmelidir" dedi.

Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman ise Hammond'la yaptığı görüşmede, "İsrail'in, köy ve kentlerine atılan roketlere müsade etmesi mümkün değildir. Bunları durdurmak için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız. Hamas'ın hedefinde Yahudileri yok etmek vardır, tıpkı Naziler gibi. Onun için Hamas'ın sonu Nazilerin sonu gibi olacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrailoğulları sizin sonunuz artık yaklaştı. sizin yerinizde olsam saklanacak bir ağaç arkası tespit ederdim ama dikkat edin yanlış ağacı seçmeyin.
    Cevapla
  • alp alper 9 yıl önce Şikayet Et
    hali hal değilll. bununda akibeti dedelerininki gibi gaz odaları olur inşaallah
    Cevapla
  • hasan sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    TOKATI VURUYOR ....TOKAT YEMİŞ GİBİ BAĞIRIYOR.......VAY ŞEREFSİZLER VAYY.... AlLah belanızı versin......800 kişi SEHİT GAZZE de var........30 kişi leş israilde var.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Tam tersi olur inşallah !. hep hitleri naletler dururdum, özür diliyorum ondan meğerki haklıymış !
    Cevapla
  • semih eroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    vay iblis. senin sonunda şaron gibi olacak taptığın şeytana kavuşacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!