Filistinli annenin yürek yakan feryadı

Gazze'de Filistinli bir annenin yaralanan oğlunun kurtarılması için yaptığı feryat yürek dağladı.

GİRİŞ 24.07.2014 14:39 GÜNCELLEME 24.07.2014 16:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze şeridine saldırıları yoğun şekilde devam ederken, hayatını kaybeden Filistinli sayısı 732’ye yükseldi. Çocuk, kadın demeden hava, kara ve denizden bombalar yağdıran İsrail’in operasyonlarında hayatını kaybeden çocuk sayısının 160’ı geçtiği belirtiliyor. Saldırılarda hayatını kaybeden kadın sayısı ise 90.  ABD ve BM’nin göz yumduğu İsrail saldırıları ile bölgeden yürek burkan görüntüler gelmeye devam ediyor.

FİLİSTİNLİ ANNE, VURULAN OĞLUNA BÖYLE KOŞTU

Sosyal medya sitelerine yüklenen bir videoda, İsrail ordusunun açtığı ateş ile bacaklarından vurulan bir Filistinli gencin annesinin, oğlunun kurtarılması için feryat etmesi ve verdiği çaba görülüyor. Yoğun ateş altındaki caddede oğlunun kaçamadığını gören kadın feryatlar içinde çevresindeki insanlardan yardım istiyor. Kendi çabası ile kaçmaya çalışan gence İsrail askerleri ateş etmeye devam ediyor. Oğlunun yanına bir başka genç Filistinli ile giden kadın, yaralı oğlunu alarak ambulans ile hastaneye götürüyor.  Yaralı Filistinlinin sağlık durumuna dair bir bilgi bulunmuyor.

 

YORUMLAR 3
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    çocuktaki yüreğe bakarmısınız. ne korkuyor ne çığlık atıyor sinirden yedim kendimi burda allah yardımcınız olsun allah israili kahru perişan etsin allah Müslüman diye geçinen size yardım etmeyen güçlü ülkelerin de belasını versin
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Dua ediyorum,. Başka,da birşey gelmiyor elimden kendi kendimi yiyorum ama ne fayda,
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah benim anam ah keşke bu feryadlarını zengin arap ülkeleri duyabilse !. ama malesef batılı kulaklarını mumla tıkamış !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi