İsrail'e 115 roketle karşılık verecekler

Kudüs Seriyyeleri, İsrail'e karşı "kuşatmayı yarma" adı altında askeri operasyon başlatacaklarını açıkladı.

İsrail'e 115 roketle karşılık verecekler
İsrail'e 115 roketle karşılık verecekler
GİRİŞ 24.07.2014 23:48 GÜNCELLEME 24.07.2014 23:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, İsrail'e karşı "kuşatmayı yarma" adı altında askeri operasyon başlatacaklarını açıkladı.

Abluka altındaki Gazze'yi günlerdir bombalayan İsrail'e karşı, Kudüs Seriyyeleri, Tel Aviv'in de aralarında bulunduğu bazı kentler ve hedeflere yönelik farklı tiplerde 115 roketin kullanılacağı bombardıman başlatılacağını duyurdu.

115 ROKETLE HEDEF ALINACAK

Açıklamada, operasyonlar kapsamında Tel Aviv, Aşdod, Beersheva (Bi'r Seba), Askalan ve İsrail'in güneyindeki Gazze şeridi çevresinde yer alan yerleşim birimlerinin farklı tiplerde 115 roketle hedef alınacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca söz konusu operasyonların İsrail'in Beyt Hanun, Şucaıyye ve Huzaa bölgelerine karadan başlattığı saldırılar ile İsrail'in sivilleri zorla evlerinden uzaklaştırması ve sivil katliamlara tepki olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

YORUMLAR 4
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    madem yapacaksınız neden ulu orta açıklıyorsunuz !. sizi satelitle tesbid edip imha etsinler diyemi ?
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ufuk. Bence de İsraili dev aynasında görme 2014 yılı İsrail için kâbus yılı olmuştur. Çünkü bundan önceki savaşlarda İsrailin bariz üstünlüğü vardı. Bir örnek verilmesi gerekirse mesela 2009 yılında İsrailin yapmış olduğu kara harekatında İsrail ordusunda sadece bir asker yaralanmıştı. Bu yılki kara harekatında 50 üzerinde İsrail askeri öldürülmüştür. Bunun yanı sıra artık İsrailin hiçbir kenti o kadar güvenli değil. Yavaş yavaş direniş İsraile büyük zayiatlar verdirecek silahları elde ediyor. İsrail zaten bu yüzden önüne gelen sivil hedeflere pervasızca saldırıyor. Göz göre göer sivilleri katlediyor.
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    ufuk. sen israili dev aynasında görme...müslümanları bu kadar da küçük görme...israil atom bombası kullanmadan dediklerini yaptıramaz.atom kullanmakta yasak olduğuna göre bi sonuca ulaşamaz.
    Cevapla
  • Ufuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hep Boş Laf, İçi Boş Haber, İcraat Yok.. Bu tür isabetsiz oyuncak füze atışları, İsral'i kızdırmaktan başka bir işe yaramaz.Uyuyan yılanı daha da uyandırır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı