Gazze'de şehit sayısı 800'ü aştı

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında şehit olan Filistinlilerin sayısı 807'ye yükseldi.

Gazze'de şehit sayısı 800'ü aştı
Gazze'de şehit sayısı 800'ü aştı
GİRİŞ 25.07.2014 07:25 GÜNCELLEME 25.07.2014 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaşamını yitirenler arasında bir hamile kadın da bulunuyor.

BM kararlarına daha önce defalarca uymayan İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 807'ye yükseldiği bildirildi.

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine kara, hava ve denizden düzenlediği saldırılarda 190'ı çocuk, 97'si kadın ve 47'si yaşlı olmak üzere 807 kişinin yaşamını yitirdiğini, 5 bin 221 kişinin yaralandığını belirtti.

Günün ilk saatlerinde Gazze'deki tarım arazilerinin ve evlerin hedef alındığı saldırılarda 3 Filistinlinin daha hayatını kaybettiğini ifade eden Kudra, ölenler arasında Deyru'l Belah kentinde evine saldırı düzenlenen hamile bir kadının da bulunduğunu kaydetti.

GAZZE'YE 3 BİN TON BOMBA

İsrail ordusu son iki gün içinde Şecaiyye Mahallesi'nde 120 yeri bombaladı, Gazze'ye saldırının başladığından beri en az 3 bin ton bomba attı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • fransayurtdisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Osmana . Ne alaka var gazzeyle ankara ??
    Cevapla
  • Halil İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail son derece dikkatli demektir.. 3 BİN TON BOMBA ve sadece 805 şehit.İsrail bence son derece dikkatli yapıyor bu işi yoksa o kadar bomba TÜRKİYE yi dahi düm düz yerle bir ederdi ki KADIKÖY büyüklüğündeki ve 1.5 milyon kişinin yaşadığı Gazze de sadece 805 kişi hayatını kaybetmiş.Buda demek oluyor ki İsrail haklı yani ince eleyip sık dokuyarak HAMAS örgütüne harekat yapıyor.O ölen 805 kişide HAMAS ın öne sürdüğü kişilerdir ki istemeden olmuştur.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gazze,ye atılan her bomba aslında,. Ankara ,ya atılıyor Gazze,deki Şehitliğimize atılıyor,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!