Gazze'de katliam! Ölü sayısı 900'e yaklaştı

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye, 7 Temmuz'dan bu yana düzenlediği saldırılarda şehit sayısı 884'e yükseldi, 5 bin 840 kişi de yaralandı.

Gazze'de katliam! Ölü sayısı 900'e yaklaştı
Gazze'de katliam! Ölü sayısı 900'e yaklaştı
GİRİŞ 26.07.2014 07:32 GÜNCELLEME 26.07.2014 08:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze Şeridi'ne hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda 208'i çocuk, 101'i kadın ve 51'i yaşlı olmak üzere 884 kişi şehadete ulaştı, 1779'u çocuk, 1112'si kadın ve 230'u yaşlı 5 bin 840 kişi de yaralandı.

Kudra, İsrail'in, Gazze'nin orta kesimindeki bir eve düzenlediği hava saldırısında 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin yaralandığını kaydetti.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Kudra, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği başka bir saldırıda da, biri sağlık görevlisi 4 kişinin hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Kudra, İsrail'in Han Yunus'taki bir eve düzenlediği saldırıda da 7'si aynı aileden (Neccar ailesi) 8 kişinin öldüğünü 20 kişinin yaralandığını ifade etti.

Gazze'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarda da 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını aktaran Kudra, şehir merkezinde bir evi hedef alan saldırıda ise 2 Filistinli'nin öldüğünü 15 kişinin yaralandığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • murat sengul 9 yıl önce Şikayet Et
    Savaş farz oldu farz . namertler vallahi artık savaşmak farzdır nerede bizim büyüklerimiz nerede bizim ihtişamlı ordumuz bizdeki mantıkda bana dokunmayan israil yılanı bin yıl yaşasın sıra bizede gelecek merak etmeyin sosyete çocukları kulaklarında küpeler erkekler kafeteryalarda israil mallarını tüketmekle meşkuller memlekette erkek kalmadı zaten bari bizler varken savaşalım
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrailoğullarından inkar edenler, Davud ve Meryemoğlu İsa diliyle lanetlendi. Bu, onların isyan etmeleri ve hadlerini aşıyor olmalarından ötürüydü. ﴾Mâide Sûresi-78﴿ . Bu lütuf Allah'tandır. Hakkıyla bilen olarak Allah yeter. ﴾Nisâ Sûresi-70﴿ Ey iman edenler! (Düşmana karşı) tedbirinizi alıp, küçük birlikler halinde, yahut topluca savaşa gidin. ﴾Nisâ Sûresi-71﴿
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz