İsrail'in ölüm füzesi kameraya takıldı

İsrail savaş uçaklarının Gazze'ye yönelik saldırısı sırasında Filistinlilere ait bir evin bombalanma anları kameralarla görüntülendi.

GİRİŞ 26.07.2014 15:52 GÜNCELLEME 26.07.2014 16:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önce binaya uyarı bombası atıldı, orta şiddetteki patlamadan sadece 20 saniye sonra yıkıcı bomba fırlatıldı. Atılan ikaz bombası içerdeki Filistinlilerin tahliye edilmesi için bir uyarıydı ancak asıl patlama 20 saniye sonra geldiği için binadaki hiç kimse dışarı çıkma fırsatı bulamadı.

Saldırı sırasında ikinci bombanın infilak etmesiyle ev yerle bir oldu. O anlar kameralarla görüntülendi. Hatta kameralar İsrail savaş uçağının fırlattığı bombayı, eve isabet etmeden önce, havadayken de görüntüledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • müjde karakus 9 yıl önce Şikayet Et
    Birden olmuyor.. Natodan da ayrılacağız inşaallah. Zaten müslümanlar birleşince natoya gerek kalmayacak.Bu aşamaya 12 sene de gelindi.Tak diye olmuyor bu işler.Biz çayımızı yudumlarken bu vatan için kimler nelere göğüs geriyor.Kimler ümmet için uykusuz kalıyor.Perdenin önünde başka sahne, arkasında başka sahne.Asıl oyun arka sahnede oynanıyor.Rabbim başbakanımızı korsun.İşi çok zor. Hasbünallah ve niğmel vekil ve niğmel Mevla ve niğmenNasir.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    SÖZ İLE OLMUYOR. İcraat gerek icraat. Nato'dan ayrılmalıyız tabi sıra bize gelmeden.
    Cevapla
  • Imran Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Uyanmanin tam zamani. bir gün bu füzeyi istanbul tepelerinde evlerinize girerken yada tahranda yada diyarbakirda görmek istemiyorsaniz. Dünya müslümanlari birlesin!!! Siyon fitnesi mezhep ve milleyetcilik bizi böldü savastirdi perisan etti.Simdi 30-500 milyon müslümanin gözleri önende cocuklari kadinlari bombalarla kese kese bitiremediler. Adamlar bunu yapabiliyorsa biz yüzümüze tokati vurup bu gaflet uykusundan uyanmaliyiz.Filistenden cikarilacak ders bu baska da birsey yok! Yoksa gerisi hikaye adamlar 3-5 sene sonra aynisini yaparlar hemde istedikleri yerde!
    Cevapla
  • Hakan Tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail NATO nun silahlarıyla öldürüyor !. NATO ya bağlı bazı devletler, israile son teknik silah malzemeler satmakta. Mesela ABD, ingiltere ve Almanya gibi. Asıl türkiyenin bu ülkelere hesap sormalı, çünkü bu ülkeler ürettikleri silahları israile satıyor ve oda NATO,nun silahlarıyla mazlum insanları öldürüyor! İleride eğer türkiye sözünde ağırlık kazandırmak istiyorsa, türkiye bir NATO üyesi olarak ona baskı yapmalı ve buda fayda vermiyorsa, türkiye NATO dan isifa etmelidir … saygilarimla
    Cevapla
  • H.Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün hesapların üstündedir. ve bütün planları ayaklarına dolamaktan aciz değildir. Bu imtihanda biz neredeyiz? Ey Muhammed ümmeti ses çıkarmadınız sizde zalimlerle haşr olun derse, bir düşünelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'