Kassam Tugayları: 91 İsrail askeri öldürdük

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, çatışmalarda 91 İsrail askeri öldürdüklerini açıkladı.

Kassam Tugayları: 91 İsrail askeri öldürdük
Kassam Tugayları: 91 İsrail askeri öldürdük
GİRİŞ 28.07.2014 12:31 GÜNCELLEME 28.07.2014 12:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının başlamasından bu yana 91'den fazla İsrail askerinin öldürüldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Ölen İsrail askerlerinin 91'den fazla olduğu, bu rakamın sadece direnişcilerle İsrail askerlerinin göğüs göğüse /yüz yüze girdikleri çatışmalarda direnişciler tarafından tespit edilen rakam" olduğu ifadelerine yer verildi.

2 İSRAİL ASKERİ DAHA ÖLDÜ
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, bugün Gazze'nin Cibaliye beldesinde çıkan çatışmada, 2 İsrail askerinin öldürüldüğünü ve yaralananların olduğunu duyurdu.

İSRAİL ORDUSU '42' DİYOR
İsrail ordusu tarafından dün yapılan yazılı açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı günden bu yana ölen İsrail askerlerinin sayısının 42'ye yükseldiği kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman. ne zaman olur tam bilemeyiz.mehdi a. gelmesine yakın olabilir.çünkü iran müthiş hava savunma sistemiyle dünyaya kafa tutuyor.bırak isarili yani.
    Cevapla
  • mert akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHUEKBER. israil 100 den fazla asker kaybetti .yalan söylüyorlar.israilin korkusu arttı.isarilin en çok korktuğu ülke olan iran onu yerle bir edecek. israildeki amerikan yapım sistemi arrow3 hava savunma sistemi irandan gelecek vüzelerle başa çıkmayacak.sonunda israil etkisiz hale getirilecek..
    Cevapla
  • fransayurtdisi 9 yıl önce Şikayet Et
    peki . Bati (fransiz) tv de neden 40 diyorlar ??? Hangisi dogru ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler