''Türkiye'ye gitmeyin sizi kurtaramayız''

İsrail Turizm Bakanı Uzi Landau, İsrailli turistlerin Türkiye’de bir kez daha mahsur kalmaları durumunda kurtaramayacaklarını söyledi.

''Türkiye'ye gitmeyin sizi kurtaramayız''
''Türkiye'ye gitmeyin sizi kurtaramayız''
GİRİŞ 29.07.2014 08:56 GÜNCELLEME 29.07.2014 08:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Hamas militanlarının Ben Gurion Havaalanı’nı hedef alan roket saldırılarının ardından ABD’li ve Batılı havayolu şirketlerinin Tel Aviv seferlerini iptal etmesiyle yurtdışında mahsur kalan vatandaşları nedeniyle zor günler geçiren İsrail, bu durumun tekrarlanmaması için vatandaşlarını uyardı.

İsrail Truzim Bakanı Uzi Landau, İsrail vatandaşlarının yetkililerin uyarılarına uymayarak Türkiye’ye tatil gitmeleri durumunda, benzer bir krizde kendi başlarına kalacaklarını söyledi.

Landau, “İsraillilerin, kendilerine saygılı davranılmayan yerlere seyahat etmeye ihtiyaçları yok. Gelecekte hükümet, benzer bir durum karşısında Antalya’da mahsur kalan İsraillileri kurtarma planı sunarsa, bu benim için bir öncelik olmaz” diye konuştu.

Landau açıklamasının sonunda vatandaşlarına seslenerek, “Türkiye’ye turist olarak uçmaktan vazgeçin” mesajını verdi.

Geçtiğimiz hafta 3 bini aşkın İsrailli turist, iptal edilen uçuşlar nedeniyle Türkiye’de mahsur kalmıştı. Tel Aviv yönetimi, vatandaşlarını Yunanistan üzerinden tahliye etmişti.

YORUMLAR 3
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    seviniriz. Zaten yeter artı bacasız sanayiden kazandığımız para bundan sonra talan artar deniz kıyılarında gelmiyoruz derlerse batılılar ne yapıcaz bacalarıda yok otellerin?O halde para kazanmanın yolu turizmden geçmez okumaktan çok çalışmaktan geçer.Bak hergün öğreniyorum o da koreden geliyor buda koreden geliyor örnek koltuk döşemesi ordan çini bırakmış tekstilci koreden kumaş getiriyor he hee bizde tekstil sektörümüz var diyoruz.Az az sıkın ithalatııııı yeter terlemeden para kazanıyorlar çok ama çok çalışmadan kazanamayalım.Bu arada yabancılara sor lanetli toplumun turizm bakanı herşey dahil otelleri sen bul avrupadada git:)) bulamazsınnn dinliyoruz yabancıdan illede türkiye dyorlar deneyenler bir gün vatandaşılarını ucuz ülkede kaçırırlarsa ne yaparsın gelirsin TÜRKİYEYE emin ol seve seve koşa koşa gelirsin biz sevinmeyiz açıkçası...
    Cevapla
  • metin bayındır 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu rezalete bak. Çok üstün bir silah gücüyle işgal ettiği topraklardaki insanlara saldırıyor,ve hiç bir kural tanımıyor.Hastane,okul,cami rastgele evler füzelerin hedefinde.Böylebirşey nasıl olur.Ve bütün dünya buna sessiz,doğusuyla batısıyla.Yani neredeyse bu işi çok uzattın at bir atom bombası bu işi çabuk bitir diycek seyirci ülkeler.
    Cevapla
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    merak etme. merak etme biz kurtarırız, zamanında ispanya dan sonra nazilerden kurtardık, sonra ilk devlet olarak kabul etttik .. merak ediyorum, bir yahudinin dünyanın hiçbir yerinde kendini güvende hissettiği türkiyeden daha iyi bir yer, israil den daha kötü bir yer var mı ? dünyadaki en zor durumdaki ermenilerinde ermenistanda yaşıyor olması gibi ... Allah'ım bu siyonist yahudileri ve onların içimizdeki uşaklarını bize açık gösterdin, göstermeye devam et ve kardeşlerimizle aramıza fitne sokabilmelerine izin verme .. tepemize düşecek olan bir bomba veya mermi bizi şehit eder, düşmanı görürürüz ama, arkamızdan vuran kardeş eli, ne kadar acı ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...