Hamas ve El Fetih ateşkes için Mısır'da

Hamas ve İslami Cihat temsilcilerinin Gazze'de ateşkes konusunda görüşmelerde bulunmak amacıyla Mısır'a gittikleri bildirildi.

Hamas ve El Fetih ateşkes için Mısır'da
Hamas ve El Fetih ateşkes için Mısır'da
GİRİŞ 29.07.2014 15:09 GÜNCELLEME 29.07.2014 15:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

El Arabiya televizyonunun haberine göre Mısır’ın ateşkes planını görüşmek için el-Fetih temsilcilerinden başka Hamas ve İslami Cihat temsilcileri de Mısır’a gitti.

Haberde Mısır’a giden Hamas heyetine Musa Ebu Merzuk’un, el-Fetih heyetine Azzam el-Ahmed’in ve İslami Cihat heyetine de Ziyad Nehale’nin başkanlık ettiği bildirildi.

Filistin Özerk Yönetimi İstihbarat Servisi Başkanı Macid Ferec’in de katılacağı görüşmelerde 2012 yılındakine benzer bir ateşkesin sağlanmasına çalışılacağı bildirildi.

Filistin Özerk Yönetimi’nden isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, dün yaptığı açıklamada Mahmud Abbas’ın İslami Cihat ve Hamas temsilcileriyle görüşeceğini ve bu temsilcilerden oluşan heyetin ateşkes konusunu görüşmek üzere Mısır’a gideceğini söylemişti. 

YORUMLAR 1
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    VE FİLİSTİN BÖYLECE DÜŞER. Mısır'a yani Siyonizme teslim edilir Filistin. Çok yazık, amaçlarına ulaşacaklar gibi.. Nato'dan çıkmazsak kaleler birer birer düşecek. Her gün ölmektense bir ölelim ve Ülke kurtulsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?