Gazze'yi gören sözcü hıçkıra hıçkıra ağladı

Savaş altındaki Gazze’yi gören BM sözcüsü röportajda hıçkıra hıçkıra ağladı.

GİRİŞ 31.07.2014 11:00 GÜNCELLEME 31.07.2014 15:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Gazze’de İsrail’in saldırıları sürerken, durumu incelemek üzere bölgede bir gün geçiren BM sözcüsü Chris Gunness, röportaj sırasında gözyaşlarına boğuldu.

El Cezire Arapça kanalına konuşan Gunness, “Filistinlilerin ve onların çocuklarının bile temel hakları çiğneniyor. Bu korkunç bir durum” dedikten sonra duraksayarak önce boğazını temizledi. Gözleri dolduğu görülen Gunness, daha sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.

Çevresindekiler Gunness’i teselli etmek için ellerini omzuna koyarken, röportaj sona erdi. Gunness, BM’deki görevine başlamadan önce BBC muhabiri olarak çalışıyordu.

YORUMLAR 7
  • mahmut ugurlu 9 yıl önce Şikayet Et
    VİCDAN YAŞIYOR. Ey insanlar bildiginzi gibi ALLAH tan başka büyük güç yoktur ve ALLAH her şeye hükmettigi gibi kalplerde hükmeder backroundu ne olursa olsun ister hristiyan ister musluman ister musevi ama bütün insanlar ALLAH ın kuludur ,bu insan ,insan diyorum ! Vicdanı devreye girmiş ve sessiz kalamamıştır.ALLAH hüküm verenlerin en güçlüsüdür,mahşerde hesap günü hesabımız kolay verenlerden oluruz inşallah bu insana ALLAH islam nasip etsin inşallah. Türkiye olarak bu insanı tebrik etmek gerekir gerçekleri söyledigi için yalanların ve ikiyüzlülügün,çifte standardın arkasına saklanmadıgı için ben kendi adıma tebrik ediyorum ama bu yetmez daha fazlasını yapmaları gerekli herkesin sesinizi çıkartın kormak bu gecici dünyada en son sey olmalı cesaret zaferi getirir ,serefli ve aziz Türkler
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    BM denen kuruluş. meşrutiyetini taaa bosna hersek katliamında yitirmişti.. BM Siyonist emellerin yasal kılfıdır! Görevinide çok iyi yapmaktadır.. barış kelimesi zaten ağızlarına hiç yakışmamıştı.. hep iğreti durmuştu.. BMnin gerçek yüzünü,amacını Müslümanlara yapılan zulümlerde hep gördük.. kendini bilen devletleri buradan ayrılamaları,başka bir barış gücü kurmaları gerek!herkesin bir oyu olduğu ve kimsenin veto denen haksız,adaletsiz bir üstünlüğü olmadığı bir kuruluş...
    Cevapla
  • CİHANGİR 9 yıl önce Şikayet Et
    insanmış.. hala insanlığını kaybetmemiş kişileri görmek güzel.
    Cevapla
  • NİZAMÜLMÜLK 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam. İnşallah senin gibi insanlığını yitirmemişlerin sayısı artar da İnsanoğlu iflah olur belki
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    en kötüsüde insanlığımızı kaybediyoruz, dünyanın bu pislik israilden kurtulması lazım.. zaman bizden yana İsrail sadece gireceği ateşi harmanlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'