İsrail’in pazar yeri katliamı kamerada

İsrail ordusunun pazar yerine top atışı gerçekleştirdiği anı kameralar anbean kaydetti.

GİRİŞ 31.07.2014 13:15 GÜNCELLEME 31.07.2014 13:15

İsrail ordusunun Gazze’deki bir pazar yerine düzenlediği ve 17 kişinin hayatını kaybedip 160 kişinin de yaralandığı korkunç saldırı, kameralarca kaydedildi. Bölgeye ambulanslar sevk edildiği sırada yapılan ikinci saldırı ise İsrail askerlerinin vahşiliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yetkililer İsrail ordusunun pazar yerine top atışı gerçekleştirdiğini ve ambulansların birçok yaralıya yardım etmeye çalıştığı sırada İsrail ordusunun bir kez daha pazar yerini vurduğunu açıkladı. Yayınlanan görüntülerde saldırı sonrası gökyüzünü toz bulutu kapladığı ve onlarca ölü ve yaralının yerde yattığı görüldü. Saldırı dün İsrail’in ilan ettiği dört saatlik ateşkes sırasında gerçekleşirken, Filistinli yetkililer İsrail ordusunun Gazze’nin güneyinde bulunan Han Yunus bölgesinde de saldırılar düzenlediğini kaydetti. Yetkililer Han Yunus’a düzenlenen saldırıda en az 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail’in 8 Temmuz tarihinden beri Gazze’ye düzenlediği saldırılarda bugüne kadar yaklaşık 1400 kişi hayatını kaybederken, 7 bin kişi de yaralandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı