6 IŞİD üyesi öldürüldü

Diyala'da meydana gelen çatışmada 6 IŞİD militanı öldürüldü.

6 IŞİD üyesi öldürüldü
6 IŞİD üyesi öldürüldü
GİRİŞ 31.07.2014 16:33 GÜNCELLEME 31.07.2014 16:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Irak'ın Diyala kentinde meydana gelen çatışmada 6 Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üyesinin öldürüldüğü bildirildi.

Diyala'daki polis teşkilatının komutanı Tümgeneral Cemil eş-Şemri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyala'nın Mansura bölgesinde aşiretlerin destek verdiği güvenlik güçleri ile IŞİD militanları arasında meydana gelen çatışmada 6 IŞİD üyesinin öldürüldüğünü belirtti.

Mikdadiye-Bakuba yolunda ise kimliği belirlenemeyen 2 cesedin bulunduğu kaydedildi.

Öte yandan, adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili de bu sabah Mansura'da IŞİD ile Şii "Asaib Ehli'l Hak" militanları arasında meydana gelen çatışmada 10 "Asaib Ehli'l Hak" miltanının öldürüldüğünü ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • sadbinebivakkas 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey Allahım. Eğer bu Devlet haricilerin Devleti ise onun belini kır, liderlerini öldür, sancağını düşür ve askerlerini hidayete ilet. Ey Allahım, eğer bu Devlet senin Kitabınla ve senin Nebi’nin sünnetiyle hükmeden, Senin düşmanlarınla savaşan bir İslam Devleti ise bu Devletin ayağını sabit tut, izzetlendir, zafer ver ve yeryüzüne yerleştir ve nübüvvet menheci üzerinde bir Hilafete dönüştür. Amin deyin ey müslümanlar! Ey Allahım, mücahidlerin saflarını bölen, müslümanların kelimesini ayıran, kafirleri sevindiren, müminleri öfkelendiren ve cihadı yıllarca geciktiren herkesin üstesinden gel.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler