İsrail ateşkesi deldi: 40 şehit

İsrail- Filistin arasında imzalanan 72 saatli ateşkesten sonra İsrail saldırdı, 40 Gazzeli şehit oldu.

İsrail ateşkesi deldi: 40 şehit
İsrail ateşkesi deldi: 40 şehit
GİRİŞ 01.08.2014 12:43 GÜNCELLEME 01.08.2014 15:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hamas, İsrail askerlerinin tanklarından açılan ateş sonucu 40 Filistinlinin öldüğünü duyurdu.

Filistin İçişleri Bakanlığı, ateşkesin sabah saat 08.00'de başlamasından kısa süre sonra İsrailtanklarının Gazze'nin güneyinde Refah kentine yakın bölgeye tanklarla ateş açtığını duyurdu. İsrail saldırısında ilk belirlemelere göre, 40 Filistinli yaşamını yitirdi.100'den fazla kişi de yaralandı.

İSRAİL ATEŞKESİN BİTTİĞİNİ BM'YE BİLDİRDİ

Kanal-10 televizyonu, İsrail'in Hamas'ı "ateşkesi ihlalle" suçlayarak, bu nedenle ateşkesin başlamasından 3 saat sonra bunu sona erdirdiğini, BM'ye bildirdiğini duyurdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Kuddusi Dolu 9 yıl önce Şikayet Et
    Elimizden bir şey gelmiyor diyenlere. Elimizden bir şey gelmiyor diyenler en azından destek olmayın. İsrail malı kullanmayın. destek olmayın yeter.
    Cevapla
  • Proneta 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNA EMIN OL BU KADAR SEHİTİN AHI İLE SENİN TOPRAK KABUL ETMEZ. Yazık gerçekten çok yazık. Latin Amerika ülkelerinin yaptığının 1% ini Arap ülkeleri yapamıyor. Sözüm ona biz Müslüman kardeşiyiz. En güzel cevabı Rahmetli Erbakan hoca verirdi bu arap ülkelerine, HADİ ORDAN-HADİ ORDAN... Sizlerle biz Müslüman kardeşi nasıl oluruz. Ancak oturduğunuz yerden kınıyoruz zoraki ağzınızdan çıkıyor. Sizin Almanya-Amerika, İngiltere'den farkınız ne. Latin Amerika ülkeleri İsrail terör devletidir diyor. Sisi köpeği kapıları kapatıyor.
    Cevapla
  • Erkan POLATDEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    köpekler. köpekler bunlardan daha sadık
    Cevapla
  • Metin SARUHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    BİLGİSAYAR OYUNU GİBİLER . 10 dakka 1 saat 10 saat 5 saat 3 saat ateşkes nedir ? Ateşi kesiyorlar Filisteine dost ülkeler (TÜRKİYE , KATAR kahir ekseriyet) Filistine yardım gönderiyor. Onların yaptığı rezilliği temizlemeye çalışıyoruz. Bizimle de psikolojik savaş veriyorlar. Mantığım almıyor bu kadar kısa süreli ateşkes neden yapılır diye ?
    Cevapla
  • okan kan 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN HAYRET EDİYORUM HAMASA . filistin tarafı neden ateşkesi kabulediyorki azdan az coktan cok gider. israile güven olmaz bunlar kuduz olmuş köpekten beterdirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!