İsrail askerinin kanlı eğlencesi kamerada

İsrail askerleri taş atan Filistinli gençlere gerçek mermilerle ateş açıp bir kişiyi yaraladıktan sonra eğlenirken görüntülendi.

GİRİŞ 13.08.2014 15:13 GÜNCELLEME 13.08.2014 16:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

130 bin Filistinli'ye karşılık 600 Yahudi yerleşimcinin yaşadığı Batı Şeria'nın El Halil kentindeki görüntüler İsrail askerlerinin taş atan gençleri silahla vurup eğlendiklerini ortaya koydu. 

Bir İsrail askeri 18 yaşındaki Filistinliyi bacağından vurup yaraladıktan sonra, gencin yaralandıktan sonra kaçmaya çalışmasını taklit ederek eğlenirken görüntülendi. 

Çatıya konuşlanan askerler Filistinli genci nişan alıp vuran İsrail askerini de tebrik ederken görülüyor. 

KANADALI İNSAN HAKLARI GÖNÜLLÜSÜ OLAYI ANLATI

El Halil'deki Kanadalı bir insan hakları gönüllüsü askerleri ateş ederken gördüğünü anlatırken "Askerler çatıyı terkettikten sonra gidip yanlarına 'neden yaptıklarını' sorudm. İçlerinden biri arkadaşlarının Filistinliyi vurduğunu ve bu hareketi nedeniyle arkadaşlarından gurur duyduklarını söylediler. Sonra da fotoğrafını çekmemi istedi" dedi.

Uluslararası Filistinle Dayanışma Hareketi de vurulan gencin hastaneden aldığı raporu yayınladı. 

YORUMLAR 5
  • H.Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Taşlara karşı bu ne siper. Korkaklar, sonunuz dedeleriniz gibi olacak. Allah'tan korkun çünkü o gazapların en büyüğünü yaşatacak olandır.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu sahalardan çekilelim, emin olun ki buralar daimi karışık ve iğtişaş(özü kaybettirilmek istenen) sahalar haline gelecektir,,,. Unutmayın OSMANLININ olduğu yerde huzur İNGİLİZİN olduğu yerde kan vardır,Yeni ve Tam Bağımsız bir TÜRKİYE Haçlıların ipini çekti dizini kırdı , ORTA DOĞU iyi bilmeli,ki Dünyanın en büyük fitnesi İNGİLTERE ve müttefikleridir,ORTA DOĞU ve AFRİKANIN güvenliğini ancak ve ancak YENİ ve TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE sağlayabilir,İSRAİL rahat etmek istiyorsa Barış istiyorsa SİSİLİ MISIRIN değil TÜRKİYENİN şartlarını ve barış planını kabul etmek zorunda,,,
    Cevapla
  • selim orhun susam 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık gerçekten. Allah (c.c) düşmanın bile şereflisini nasip etsin...
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    ey israiloğulları. uzanma şeklinizden ve pozisyonunuzdan ne mal olduğunuz belli....
    Cevapla
  • Kadir Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar da Siyonist Yahudilere daha beterini yapacak.. Zamanı gelecek inşallah.Onlar saklanacak delik bulamayacaklar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal