Ezidi anne çocuğunu çölde bırakmak zorunda kaldı

Ezidi bir anne, IŞİD’den kaçarken diğer çocuklarını kurtarmak için engelli çocuğunu kaderine terk etmek zorunda kaldı.

Ezidi anne çocuğunu çölde bırakmak zorunda kaldı
Ezidi anne çocuğunu çölde bırakmak zorunda kaldı
GİRİŞ 20.08.2014 11:08 GÜNCELLEME 20.08.2014 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Irak’ta IŞİD milislerinden kaçan Ezidi bir ailenin engelli çocuğunu çölün ortasında kaderine terk etmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Peşmergeler tarafından Sincar kasabası dışında sırtüstü bulunan 3 yaşlarındaki çocuğun bir tarafının tamamen felç olduğu ve 50 derece kavurucu güneş altında en az 24 saat geçirdiği tahmin ediliyor.

Kuzey Irak’ta bir hastaneye kaldırılan çocuğun hayati tehlikesi bulunmuyor. 

Ancak doktorlar, felç nedeniyle gözlerini güneşten kaçıramayan engelli çocuğun, gözlerinin güneşten kuruduğu, kalıcı görme kaybı yaşayabileceğini açıkladı.

Çocuğun IŞİD saldırısı sırasında panik yaşayan bir annenin diğer çocuklarını kurtarmak için geride bırakıldığı tahmin ediliyor. IŞİD’in 1500 kadar Ezidi kadını kaçırdığı ve kendileri ile evlenmeye zorladığı ileri sürülüyor. 

 

 

YORUMLAR 3
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    işidi yeryüzünden silmek müslümanların üzerine vaciptirde.... Müslümanlara yapılan ve işid terörsitleri gibi Yahudilere düşünmeden alet olacak canavarları ortaya çıkaran zulümleri durdurmak daha öncelikli vacip değilmi? o işide hizmet eden gençlerden kaçı Afganistan ırak ve suriye katliamlarında ailelerini, sevdiklerini vahşice yöntemlerle kaybetmiş ,onuru çiğnenmiş, ve üstüne üstlük esed hapishanelerinde, maliki hapishanelerinde ,guantanamoda gördüğü işkencelerle muvazanesini aklını meramet duygusunu kaybetmiş ,adam öldürünce kanı akmayan hale gelmiş insanlardır kim bilir?
    Cevapla
  • van baskalem 9 yıl önce Şikayet Et
    iş id i silmek müslümanların üzerine borçtur.... tıpkı siyonizm gibi iş id de temizlenmeli. ''müslüman elinden-dilinden emin olunan kişidir.'' buyurmaktadır Peygamber Efendimiz(SAV). iş id islamın adını kullanarak kafa kesmekte çoluk-çocuk-kadın-yaşlı katletmekte, kadın ve kızların namuslarına göz dikmektedir. bu yapıyı ortadan kaldırmak müslümanların görevidir...
    Cevapla
  • mutfa gll 9 yıl önce Şikayet Et
    Yavruya yazık. Müslüman bir cengaver kadın bunu yapmazdı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı