Hamas lideri eşini ve çocuklarını toprağa verdi

İsrail saldırılarında şehit olan Hamas liderinin eşi ve çocukları toprağa verildi.

GİRİŞ 20.08.2014 17:40 GÜNCELLEME 20.08.2014 17:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail’in bugün Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında ölen Hamas’ın askeri kanadının lideri Muhammed Deif’in eşi ve çocukları yüzlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi.

Gazze’den roket atıldığı iddiası üzerine İsrail ordusunun, yeniden başlattığı saldırılarda, Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın komutanlarından Muhammed el-Deyf'in eşi ve çocuğu hayatını kaybetti. Saldırıda hayatını kaybeden anne Vidad ile 8 aylık bebeği Ali ve 7 yaşındaki oğlu, Halifeler camisinde düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. 

Her iki cenaze de yeşil Hamas bayrağına sarılarak ilk önce camiye daha sonra ise Cebaliye kampındaki mezarlığa götürüldü. Deif’in oğlu toprağa verilirken, mezarın çevresindekiler tarafından son kez öpüldü.

YORUMLAR 6
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    neye hayret ediyoruz anlamıyorum!. hatayda işlendiği dahi belli olmayan bir suçtan dolayı, Suriyelilerin tümüne saldırılması evlerinin taşlanması ,ağzı salyalı bir gurup tarafından istemeyiz diye bağırılması, bu gurbet elde ekmek tekneleri olan dükkanlarına saldırılıp (ARAPÇA) tabelaların ,baktıkça , asla adli bir suça duyulan tepki olmadığı ,ırkçılık, faşizm ve diğerine tahammülsüzlük kokan hareket ve nefretle yerlerinden sökülmesi sahnelerini gördükten sonra israilin kendince düşman ad ettiği bir hamas liderinin ailesine saldırmasını hangi hak ve yüzle kınıyoruz anlamıyorum ? demek ki bir Filistinli ile Suriyeli ile bizmde sorunumuz olduğu zaman İsrailli gibi ailesinden dahi olmayan insanlara saldırıp ,kovalayıp bıçaklamaya kalkışıyoruz..
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu Millet yahudilere nasıl can düşmanı olmasın ?. ABD işidle uğraşacağına israile baskı yapıp bu katliamı durdursun !
    Cevapla
  • hakan kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM SEN YARDIM ET. bunlar ingiltere firavununun köpekleri şeytana tapanlar şeytanın uğruna savaşıyorlar ingiltere kraliyet ailesini araştırın kökü mısır firavunlarına dayanıyor ....
    Cevapla
  • hasan dinler 9 yıl önce Şikayet Et
    hamas'ın içinde hain olabilir. İsrail ateşkesi Deif'i öldürmek için bozdu ama kendisi yoktu ailesi öldü. Deif'in yerini ihbar eden bir hain olabilir.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Göreceksiniz Öyle Yada Böyle kan emici İNGİLTERE, AVRUPA ve kullanılan İSRAİL,,. Orta Doğu,da İSRAİL yok olmak istemiyorsa öyle yada böyle YENİ VE TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE,nin şartlarını kabul edip EVLADI OSMANLI RECEP TAYYİP ERDOĞAN karşısında diz çöküp etek öpecektir tek kurtuluşu budur, rail'in Gizli düşman İNGİLTERE,yi köşeye sıkıştırma vakti , ABD Başkan Barack Obama,da İngiltere ne derse onu yapmak zorundadır, Buradaki görünmeyen en büyük düşman İngiltere,dir, İngiltere Afrika, Ortadoğu ve Filistindeki katliamları İsrail ve Abd kimliği altında yapıyor haberiniz olsun,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...