IŞİD'li kadın savaşçıdan kan donduran mesaj

Herkes terör örgütü IŞİD'in ABD'li gazeteciyi infaz ettiği görüntüleri konuşurken, bir kan donduran mesaj da kadın savaşçıdan geldi.

IŞİD'li kadın savaşçıdan kan donduran mesaj
IŞİD'li kadın savaşçıdan kan donduran mesaj
GİRİŞ 21.08.2014 13:39 GÜNCELLEME 21.08.2014 17:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Khadijah Dare olduğu öğrenilen terör örgütü IŞİD militanı ve İngiliz vatandaşı kadının, Twitter hesabından yayınladığı mesaj görenleri şoke etti. Dare “IŞİD’in ilk İngiliz kadın infazcısı olmak istediğini” açıkladı.

Dare, Muhajirah fi Sham ismini kullandığı Twitter hesabında “Gazetecinin infaz videosunun linkini verebilecek olan var mı lütfen? Allahu ekber. İngiltere şu anda titriyor olmalı haha. Ben de İngiliz  ya da ABD’li bir teröristi (!) öldüren ilk İngiliz kadın olmak istiyorum” yazdı.

Terör örgütü IŞİD militanı olan kadının Twitter hesabında profil resmi olarak kullandığı fotoğrafta öz oğlu bulunuyor. 

Ancak küçük çocuğun elinde AK47 model bir silah var. Dare bu fotoğrafı yayınladığında da büyük tepki toplamıştı.

Khadijah Dare 2012 yılından beri Suriye’nin Rakka kentinde İsveç vatandaşı kocası Ebu Bekir ile birlikte yaşıyor.

YORUMLAR 10
  • iskenderunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Hz.Ali nin dedigi Ahir Zaman Haricileridir.Allah cc laneti tüm Haricilere olsun.
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM,CİHAT VE NEBEVİ DAVRANIŞ. Resulullah Efendimiz sav.dini tebliği böylemi yapıyordu,hayatının ne kadarı gaza meydanlarında geçti,taif te uğradığı muameleye karşı Cenab-ı Hakdan ne istedi ve dua etti,acaba bugün biz efallerimizin kaçta kaçını dinin icaplarına riayet ederek yapıyoruz.Dinimizin kaide ve kurallarını,sünneti seniyyeye ittibaın ne kadarını yapıyoruz ki kesmek,katletmek,cebri ve zecri davranışları iman ve inancımızın kaçıncı kural ve kaidesi ki ilk madde olarak görüyor,kabul ediyoruz. İŞİD ve benzeri örgütlerin hak ararken gittikleri yolda hak olmak zorundadır ki bu bunlarda maalesef yok.Dolayısıyla bunlar islama en az inanmayanlar kadar zarar veriyorlar.
    Cevapla
  • münevver seyrek 9 yıl önce Şikayet Et
    işidi casusları örgütüdür.. Dünya kurulduğundan beri müslümanları ajanlarıyla kontrol eden tek ülke ingilteredir.islama en acı darbeyi ingilizler yapmışlardır. Tarihi iyi okuyup, Casus lawrens gibilerin neler yaptığını iyi öğrenmeliyiz.Şimdede yüzü gözü belli olmyan kadın casusları islam adına ortaya çıkararrak islama zarar veriyorlar. Artık islam dünyası derin uykusundan uyanmalı bu alçaklara gereken dersi vermeli.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... yav arkadaş bonzai içip gelip burda yorum yapıyorlar cehennem köpeklerini savunuyorlar cılkı çıktı buranın...
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu bayanın Safiye annemizden farkı yok !!!! Bizim turkiye deki sözde erkekler tavuk bile kesmiyor dur :))). Hz. Safiye Annemiz gözü pek, cesur ve korkusuzdu. Rasulullah (sav) Efendimiz, Uhud Harbi'ne çıkacağı zaman ailelerini ve akrabası olan kadınları, çocukları toplayıp Medine'deki en sağlam ev olan Hassan İbni Sabit'in evine yerleştirmişti. Yaşlı ve sakat olduğu için de onu savaşa götürmeyip evde bırakmıştı.Bunun üzerine Hz. Safiye Annemiz eline bir odun alıp aşağıya iner. Bu kişinin başına bir darbe indirip onu etkisiz hale getirir. (burada kısa kesmişler ben başak bir siyer kitabında yahudinin kafasını tepeden aşağı yuvarladığını biliyorum yada cezsettini diğer yahudiler kadın çocukarın yanında EKREK ler var sanısın onlara ilişmeisnler diye) Hz. Safiye Annemiz bulundukları evin en yüksek yerine çıkıp savaş meydanını gözetlemeye başlar. Ferasetiyle bir şeylerin yolunda gitmediğini anladığında kalbine bir sızı düşer. Sevgili yeğenine müşriklerin bir zarar vermesinden endişelenerek eline bir kılıç alır ve Uhud'un yolunu tutar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar