3 İsrail ajanı idam edildi

Gazze'de İsrail adına casusluk yaptığı gerekçesiyle 3 kişi idam edildi, casusluk yaptığı belirlenen 7 kişi de yakalandı.

3 İsrail ajanı idam edildi
3 İsrail ajanı idam edildi
GİRİŞ 22.08.2014 08:39 GÜNCELLEME 22.08.2014 09:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hamas hareketine yakınlığıyla bilinen El-Mecdu'l-Emni internet  sitesindeki açıklamada, "Filistin direniş gruplarına bağlı emniyet birimlerinin,  casusluk suçlamasıyla daha önce alıkonulan 3 kişiyi idam ettiği ve bu kapsamda 7  kişinin daha yakalandığı" belirtildi. 

Yakalanan 7 kişinin "direnişin faaliyetlerini ve Gazze'deki bazı  evleri gözlemlediği" ifade edilen açıklamada, "İşbirlikçilere karşı müsamahakar  davranmayacak olan emniyet birimlerinin ellerinde, suçüstü yakalanan muhbirleri  idam etme emri vardır" denildi. 
 
Açıklamada ayrıca, isimleri "şüpheliler listesinde" yer alan  kişilerin, emniyet birimleri tarafından haklarında verilen güvenlik önlemlerini "ihlal etmemeleri" uyarısında bulunuldu. 

YORUMLAR 2
  • EYÜP AKALIN 9 yıl önce Şikayet Et
    eyüp. Selamün Aleyküm, Gazze de savaşan Tüm İslam Aleminin selameti için Hamas ve onu askeri kanadı olan kassam tugaylarına Allah (cc) hu zafer nasip eylesin AMİN buradan tüm islam alemine sesleniyorum gelin aramızdaki, Fiitneci, Yahüdü dönmelerini başımızdan atalım ve bir olalım İslam Kardeşliğinde birleşelim. Elimizden ve dilimizden ne geliyor ise Dünyadaki müslümanlara yardım edelim. Selam ve dua ile hoşçakalın
    Cevapla
  • Mlym 59 9 yıl önce Şikayet Et
    Hamas. Gazze Halkının Meşru Yönetimidir. FİTNENİN, TERÖRÜN, ZULMÜN HAMMADDESİ BABASI SİYONİST İSRAİLDİR. Kırk Gün Önceki Saldırıda 2000 kişiden Fazla İnsanın Kanına Girmiş Zalim İSRAİLİN BORAZANLIĞINI YAPARAK ZULMÜNE RIZA GÖSTERMESİN. GÖKTE VE YERDE OLANLARIN LANETİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN.(AMİN).
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar