İsrail cenaze törenine saldırdı

İsrail katliama doymuyor. Sivilleri öldüren ordu, şehitlerin defnedileceği cenaze törenine de saldırdı. 4 kişi öldü.

İsrail cenaze törenine saldırdı
İsrail cenaze törenine saldırdı
GİRİŞ 22.08.2014 09:11 GÜNCELLEME 22.08.2014 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrailli yönetimi Gazze'ye yönelik saldırılara devam edeceğini açıklarken, İsrail füzeleri yine sivilleri vurdu. İsrail'in Gazze'de düzenlediği hava saldırısında üçü çocuk dört kişi öldürüldü. Hayatını kaybedenler için yapılan cenaze törenine de saldırı düzenlendi, dört kişi daha öldü. Ateşkesin bozulmasından bu yana düzenlenen saldırılarda ölü sayısı 48'e ulaşırken, 200'den fazla Filistinli de yaralandı.

İsrail savaş uçakları, 21 Ağustos Perşembe sabahı Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na da saldırı düzenledi. İsrail ordusu hedef alınan mekanlara ilişkin detay vermeden Gazze'de 19 Ağustos Salı gününden bu yana 110 hedefin vurulduğunu duyurdu.

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Yahudi İttifakı ve Haçlılar İŞİDLE dünyayı meşgul ederken ORTA DOĞU VE AFRİKA,daki katliamlara hızlı bir şekilde devam ediyor,. Ve Aynı İNGİLTERE şimdi IŞİD,i kullanarak HALİFELİ,ği ve MÜSLÜMANLIĞI dünyaya kötü göstermek ve HALİFELİK,in İSTANBUL,a gelmesini önlemek için elinden geleni arkasına koymuyor, ZAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN,a sahip çıkma zamanı, gerekirse ölme zamanı, Sınırsız para ve destek SUDİ ARABİSTAN,DAN İŞİD,in Sünni kimliği yok arkadaşlar, inanç yok yani,,İNGİLTERE, SUDİ ARABİSTAN,İSRAİL,İRAN,IRAK,SURİYE, tarafından desteklenen İŞİD İNGİLTERE,nin elindeki ORTA DOĞU daki son silahıdır, çünkü İNGİLİZ siyaseti bulaşıcı bir veba gibi olup ORTA DOĞU ve AFRİKA komple yok olsa bile umrunda değildir,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim