Netanyahu: Hamas bedelini ağır ödeyecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrailli çocuğun ölümünden sorumlu tuttuğu Hamas'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi.

Netanyahu: Hamas bedelini ağır ödeyecek
Netanyahu: Hamas bedelini ağır ödeyecek
GİRİŞ 23.08.2014 00:45 GÜNCELLEME 23.08.2014 00:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail ile Filistin arasındaki ateşkesin sonlanmasının ardından yeniden başlayan saldırılarda bir İsrailli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

 

İsrail Ordu Sözcüsü Micky Rosenfeld, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin güneyindeki Şearu'n-Nakab bölgesine düşen havan topunun 4 yaşındaki bir çocuğun ölmesine neden olduğunu ifade etti. Rosenfeld, havan topunun bölgedeki bina ve araçlarda da hasara neden olduğunu belirtti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise İsrailli çocuğun ölümünden sorumlu tuttuğu Hamas'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi.

Netanyahu'nun Sözcüsü Ofir Gendelman, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakan, Hamas'ın attığı havan topuyla hayatını kaybeden 4 yaşındaki çocuğun ailesine başsağlığı dilemektedir" ifadesini kullandı.

Gendelman, açıklamasında Netanyahu'nun, "Hamas, bu saldırının bedelini ağır ödeyecek. İsrail Ordusu ve İsrail Güvenlik Servisi (Şin Bet) Hamas ve Gazze'deki diğer örgütlere karşı operasyonları artıracak" sözlerine yer verdi.

İSRAİL İSE 2 BİN 91 FİLİSTİNLİ'Yİ KATLETTİ

İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 2 bin 91'e yükseldiği bildirildi.

Gazze'de görevini fiili olarak sürdüren Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'nin farklı bölgelerine bugün yapılan saldırılarda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydederek, saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana 2 bin 91 Filistinlinin öldüğünü, 10 bin 500 kişinin yaralandığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya sizin. katlettiğiniz bebek ve çocukların cezası nasıl ödenecek...
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    DAHA AĞIR BEDEL NE OLACAK.İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ.. Filistinlilelri yerinden yurdundan ettiniz, zulüm yapıyorsunuz,çoluk çocuk demeden öldürüyorsunuz,aç bırakıyorsunuz açık bırakıyorsunuz savunmasız insanaların canını alıyorsunuz,bundan daha ağır bedel ne oacak insanlıktan nasibini almamış.
    Cevapla
  • murat adıgüzel 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık!!!. Şunun suratına bakın ALLAH (CC) suratının rabbiyesirini silmiş.
    Cevapla
  • murat adıgüzel 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah belanızı versin!!!. Senin öldürdüğün binlerce çocuğun hesabını kime vereceksin
    Cevapla
  • sinan ay 9 yıl önce Şikayet Et
    bir çock için intikam yemini ediyor. Sizin şehit ettiğiniz gazzeli müslüman çocuklar insan değil dimi allahım size evlat acısı yaşatsın gebermenizi tüm insanlara ibret etsin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt