Filistin'de Erdoğan için büyük coşku

Batı Şeria'daki Filistinliler, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ederek göreve başlamasını sevinçle karşıladı.

Filistin'de Erdoğan için büyük coşku
Filistin'de Erdoğan için büyük coşku
GİRİŞ 29.08.2014 02:59 GÜNCELLEME 29.08.2014 03:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Batı Şeria'nın Ramallah kentinde televizyondan cumhurbaşkanlığı devir teslim törenini izleyen Filistinliler, Erdoğan'ın yemin ederek göreve başlamasından mutluluk duyduklarını ve geleceğe dair umut beslediklerini belirtti.

AA muhabirine konuşan Emced Şahin, "Bir Filistinli olarak mutluluk duydum. Filistin halkına olan desteği nedeniyle cumhurbaşkanlığı görevine gelmesini kutluyorum" dedi.

Türkiye'nin ve AK Parti'nin Filistin halkına ve davasına olan desteğini hatırlatan Şahin, özellikle de yaşanan bu gergin dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce olduğu gibi Filistin konusundaki duruşunu koruyacağını ifade etti.

-"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultan Abdulhamid'i hatırlatıyor"-

Devir teslim törenini izleyen Filistinlilerden İsa Abdulhafız da "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin'i Yahudilere bırakmayan Sultan Abdulhamid Han'ı hatırlatıyor" diye konuştu.

Abdulhafız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Filistin davası ve Filistin halkının tarihi hakları konusundaki tavrının eskisi gibi kalmasını umut ettiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Hele biraz ensemiz yağlansın, Bütün islam alemine elimizi uzatacağız İnşallah !. CHPnin en çok tenkid ettiğide bu zaten , Türkiye yönünü batıdan doğuya çevirdi diyor ! İslama neden bu kadar düşman şu CHP bilemiyorum ?
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    ESMA LAR İÇİN DE ERDOĞAN ...... islam kuran şehidi esma seni unutmadık .....unutmayacağız .....
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Filistin İçin,Muhammed Mursi için, Mekke Medine için, Dnyanın her yerinde zulüm gören müslümanlar için RECEP TAYYİP ERDOĞAN!!!. Gözün aydın TÜRKİYE Recep Tayyip Erdoğan,ı anlamak her şeyi anlamak olacaktır,Osmanlı Cihan Devleti ve Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,Yİ RECEP TAYYİP ERDOĞANSIZ Müslümanları Halifesiz Sahipsiz bırakma Allah,ım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma