Keskin nişancılar ellerini kaldıran kadını vurdu

Esed güçlerine ait keskin nişancılar, köprüden geçen bir kadını 'ateş etmeyin' anlamında ellerini kaldırmasına rağmen mermi yağdırdı.

GİRİŞ 10.09.2014 11:43 GÜNCELLEME 10.09.2014 13:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suriye'de Halep'te kuşatma altındaki köprüden geçen sivil bir kadın keskin nişancı ateşine karşın ellerini havaya kaldırarak yürümeye devam etti. Rejime bağlı olduğu açıklanan keskin nişancılar, "ateş etmeyin" anlamında ellerini kaldırıp köprüden geçmek isteyen kadına peş peşe mermi yağdırdı, kadın bir süre yürüdükten sonra vurularak yere yığıldı. O anlar çevredeki bir grup aktivist tarafından görüntülendi.

YORUMLAR 5
  • teoman oraloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    cehennem. cehennem ehli keskin nişancı. bakalım esed seni cehennemden kurtarabilecek mi ? hele bi git ahirete, anyayı konyayı göreceksin. bir bilenden nasihat.
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    esed askerlerinin hakkından ışid geliyor. dinsizin hakkından imansız gelir misali.. geçen hafta ışid bunların havaalanını basıp 1000 e yakın askerlerini gebertti.. ışidden de 400 e yakın kişi gebermişti..Allah her iki tarafın da belasını versin. olan masum insanlara oluyor.
    Cevapla
  • TiGeRiTo 9 yıl önce Şikayet Et
    mahşer de keskin nişancı olmayan zebaniler. inşallah ahirettre keskin olmayan zebaniler atşe topları ile seni ve emir aldığın köpekleri dizecekler rastgale atış talimi yapacaklar üzerinde.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim !. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü !
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    EN BÜYÜK VAHŞET İÇ SAVAŞ. İç savaşların en berbat yanı insanlar hayatta kalmalarının tek yolunun diğerini öldürmek olarak görmesi, kendinden olmayanı insan kabul etmemesi ve onu hayatını tehdit eden bir canlı olarak görmesidir. Tıpkı Yugoslavya da ki gibi, aslında hepsi akraba toplumlardı ama birbirlerini katlettiler ve altı ayrı devlete bölündüler. Bundan böyle Suriye yi bir arada tutmak imkansız, daha az vahşet için bir an önce birbirinden ayırmak ve aralarına sınır çekmek lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!