Suriye'den ABD'ye sert 'operasyon' yanıtı

Suriyeli Bakan Haydar, Şam yönetiminin izni olmadan Suriye topraklarına yapılacak ABD müdahalesini saldırı olarak göreceklerini söyledi.

Suriye'den ABD'ye sert 'operasyon' yanıtı
Suriye'den ABD'ye sert 'operasyon' yanıtı
GİRİŞ 11.09.2014 17:20 GÜNCELLEME 11.09.2014 17:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suriyeli Bakan, ABD'nin IŞİD terör örgütüne karşı operasyonlarını genişleterek Suriye topraklarındaki militanları da dahil etme planlarıyla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Suriye hükümetinin rızası olmadan yapılacak herhangi bir eylem, saldırı olarak görülecektir."

ABD Başkanı Barack Obama, IŞİD'le mücadele programını açıkladığı dünkü konuşmasında Irak'tan sonra Suriye'de de IŞİD'in hedef olduğunu ilan etmişti. Obama, "Irak’ta olduğu gibi Suriye’deki IŞİD’e karşı da harekete geçilmesi konusunda tereddüt etmeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 6
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kafa ile hayal görülür. işidi kurdunuz silahları verdiniz amerika ile beraber tezgah kurmuşsunuz bizi karagöz perdesinin arkasından kukla gösterisi seyret diyorsunuz.Herkes biliyorki sana da işid gerekli suuda da iranada lazım bizde anlamaya bu kadar uzaksak ötün bakalım.Burda silah kitap olmalıdır.kitap kitap o kadar
    Cevapla
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    esed son harcamalarını yap. yakında suriyenin zenginlikleri suriyelilerin olacak.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Yahudi İttifakı, İçin Müslümanlara Yaptığın Zulmün Hesabı Sorulmayacakmı Sandın !. Yeni Tam Bağımsız Büyük ve Güçlü Türkiye,nin Seçilmiş İlk Devlet Başkanı, Kudüs Fatihi Şah İsmail,in Azraili Osmanlı İmparatorluğunun İlk Halifesi Cihan Padişahı Yavuz Sultan Selim Hanın Torunu Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan Önünde Diz Çökmeye Hazır Olasın Diktatör Esad !
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    evet saldırıdır..güvendiğin de rusya ve çindir... ancak onları da dünya köşeye sıkıştırmaya başladı.. ilerde seni terk edecek kıçına bir tekme atacaklar,göreceksin...çıkar dünyası diye boşuna dememişler...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    israil uçakları gelip şamda sizi bombalarken gıkkınız çıkmıyordu ? . şimdi, ABD horozlanıyon ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma