IŞİD'in elindeki rehine bakın kim çıktı!

IŞİD'in elinde bulunan İngiliz rehine Alan Henning'in Müslüman olduğu ortaya çıktı.

IŞİD'in elindeki rehine bakın kim çıktı!
IŞİD'in elindeki rehine bakın kim çıktı!
GİRİŞ 22.09.2014 15:04 GÜNCELLEME 22.09.2014 15:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Terör örgütü IŞİD'in elinde bulunan rehinelerden biri olan ve son tehdit videosunda yer alan İngiliz rehine Alan Henning'in arkadaşları, kendisinin  İslamiyet'i seçtiğini söyledi.

Sunday Times Gazetesi'nde yer alan habere göre; insani yardım görevlisi olarak Suriye'ye giden Henning IŞİD'in eline geçti. İngiltere'de bulunan taksici arkadaşı ise 47 yaşındaki Henning'in daha önce Arapça'yı öğrenmek için çok çalıştığını ve IŞİD'in eline geçmeden önce Müslümanlığı seçtiğini söyledi.

IŞİD, daha önce bir İngiliz vatandaşını infaz ettiği görüntüleri internete yüklemiş, videonun sonuna ise Alan Henning'i koyarak kendisini öldürmekle tehdit etmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kan Emici İngiltere,nin Tedbiri Bizi Yolumuzdan Çeviremez Bizim Allahımız Var !. Fitne İNGİLİZ OYUNU aman dikkat edelim. Haçlılar ve İngiliz Yahudi İttifakı biliyoruz amacınızı aç kaldınız, alçaklar gibi kutsal topraklara saldırıyorsunuz IŞID falan filan biz OSMANLI,YA sökmez ipinizi çektik dizinizi kırdık !
    Cevapla
  • virdis moment 9 yıl önce Şikayet Et
    tehdit edilenin müslüman ve arap olduğu kesin,, fakat tehdit edenler yüzünü açsınlar ki. maskenin altındaki hakiki ingilizler ortaya çıksın, gözüksün,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'