ABD saldırılarında 10 sivil hayatını kaybetti

ABD öncülüğünde Suriye'de başlatılan operasyonlarda 10 sivil hayatını kaybetti.

ABD saldırılarında 10 sivil hayatını kaybetti
ABD saldırılarında 10 sivil hayatını kaybetti
GİRİŞ 23.09.2014 11:34 GÜNCELLEME 23.09.2014 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriyeli muhaliflere ait, "Suriye Mübaşir Medya Koordinasyonu" tarafından yapılan açıklamada, İdlib kentinin Kefer Deyyan kırsalında çatışma bölgelerinden kaçan sığınmacıların kaldığı 2 katlı binanın hava saldırılarında vurulduğu belirtildi. Açıklamada, ABD savaş uçaklarının bombardımanı sırasında 10 sivilin hayatını kaybettiği, 20'sinin yaralandığı kaydedildi.

Öte yandan AA muhabirinin Suriye'deki yerel aktivistlerden aldığı bilgiye göre, Kefer Deyyan'da Nusra Cephesi'ne ait mevziler ABD savaş uçakları tarafından bombalandı.

Hava saldırılarında vurulan bölgenin terör örgütü IŞİD'in konuşlandığı yerlerden uzakta olduğu kaydedilerek, operasyonda bölgede bulunan Nusra'ya ait silah depolarının bombalandığı ifade edildi.

Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin de katılımıyla ABD, Suriye'de bugün hava saldırıları başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD ÖLDÜRDÜMÜ NORMAL . abd öldürdümü normal onlar insan değilki deccal abd yeryüzünün en büyük teroristi abd dir terör örgütlerini ortaya çıkaran abd değilmi abd ırakta kimyasal silahları yok etmedimi dünyayı kurtardı öylemi yeryüzünün en cani en katil devleti bütün terör örgütlerinin arkasında mutlaka var abd
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm Ordusu. Bunların yaptığı her müdahele (Irak, Afganistan, Somali vs.) hüsran ile sonuçlanmış ve katliamdan başka birşey olmamıştır. Ve Suriyede yine hüsrana uğrayacaklardır. Çünkü Işid onların ürettiği bir örgüttür. Bugüne kadar Esed zalimi için birşey yapmayanlar Allah ve Peygamber diyenleri katletmek için birlik oldular.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...