IŞİD sınırdaki araçları böyle çaldı

IŞİD militanlarının Suruç'a sığınan mültecilerin sınırda bekleyen araçlarını çaldığı anlar kameralara yansıdı.

GİRİŞ 02.10.2014 12:27 GÜNCELLEME 02.10.2014 12:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suriye’nin Kobani ilçesindeki IŞİD saldırıları nedeniyle Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi üzerinden Türkiye’ye sığınan Kürt mülteciler, beraberinde otomobil, motosiklet ve tarımda kullanılan araçlarını da getirdi.

TÜRK ASKERİNE ALDIRIŞ ETMEDEN ARAÇ ÇALDILAR

Sığınmacılar kayıt altına alındıktan sonra sınırdan geçirilirken, araçlar, izin verilene kadar kadar sınır hattına paralel bir alanda bekletildi. Çevrede devriye atan Türk askerine ve sınır karakoluna aldırış etmeyen IŞİD militanlarının mülteci araçlarını çalması kameralara yansıdı.

YORUMLAR 3
  • La Diyebilmek 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet aynı zamdan savaş peygeri diyor ki. “Ben, kıyamet kopmadan önce, sadece Allaha kulluk edilmesi ve herhan*gi bir şeyin ona ortak koşulmaması için kılıç ile gönderildim. Rızkım, mızrağı*mın gölgesinde kılındı. Zillet ve aşağılık ise emrime karşı gelene verilmiştir. Kim bir kavme benzerse o onlardandır.”
    Cevapla
  • La Diyebilmek 9 yıl önce Şikayet Et
    çalmak mı?. Allah Resülü s. a yerüzünde "En temiz rızık ganimetti" diyor !! Ayrıca Alalh resülü s.a " benim rızkım mızrağmın ucun da dır" diyor... Daha önce ticaret yapiyordu da ...Allah resülüne s.a peygaberlik geldikten sonra neyle geçimini sağlıyordu?? .Ben size diyim ayetle sabittir GANİMTLERİN 5/1 Allalh resülüne aittir. Geçim kanağı ganimtler dir.. Sehabe müşrikleirn devleirne el koyduğu zaman kimse sahebe HIRIZ diye biliyormudu? Şİmdi de öyle dir.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    korkak pkklılar gitsin arabaları geri alsın. doğudaki tırsak teröristler geceyarıları polis lojmanlarına saldırmayı iyi bilir,ışid orada işte.adresi belli.gidin onlara karşı savaşın bakalım.ama yemez.siz sadece korkakça yakıp yıkmayı çalmayı devlete karşı gelmeyi bilirsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!