Esed'in 'katliam merkezi' vuruldu

Suriyeli muhalifler, halk arasında "katliam merkezi" şeklinde tanımlanan varil bombalarının üretildiği bölgeye yönelik operasyon başlattı.

Esed'in 'katliam merkezi' vuruldu
Esed'in 'katliam merkezi' vuruldu
GİRİŞ 08.10.2014 15:57 GÜNCELLEME 08.10.2014 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye'deki en etkin silahlı muhalif gruplarından Ahraru'ş Şam Hareketi'nin halk arasında "katliam merkezi" şeklinde tanımlanan varil bombası üretim bölgesine yönelikı operasyon başlattığı bildirildi.

İslami Cephe çatı yapılanmasının en büyük bileşeni olan Ahraru'ş Şam Hareketi'nin, Esad güçleri tarafından sivillere karşı kullanılan varil bombaların üretim merkezini ele geçirmek için saldırıya geçtiği açıklandı.

Hareketten yapılan yazılı açıklamada, halk arasında "katliam merkezi" olarak da isimlendirilen Halep'in Savunma Atölyesi bölgesini ele geçirmek için "Özgürlerin Kükremesi" operasyonunu başlattığı aktarıldı.

Aktivist Yasin Ebu Raid ise "Bu operasyon Ahraru'ş Şam'ın komutanlarının yaklaşık bir ay önce toplantı düzenledikleri yerde öldürülmesine karşılık olarak yapılıyor" dedi.

Ebu Raid, varil bombası, roket, mermi, tüfek ve eskiden kimyasal silah üretilen Savunma Atölyesi'nin Suriye'nin kuzeyindeki en önemli askeri bölge olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Defol İNGİLTER,Ne Araplık ne Türklük kalacak aç gözünü, dinle peygamberi zişanın ilahi sözünü. Ayrılık hissi nasıl girdi sizin beyninize? Fikri kavmiyeti şeytan mı soktu zihninize? Mehmet Akif Ersoy,,. ,,Bir kaşık suda boğacağımız ESED,İ AK DENİZE ATTIK yine boğulmuyor neden diye hiç kimse kendi kendine sormaz,mı bu soruyu neden diye ? Çünkü ESED İNGİLTERE,NİN ORTA DOĞUDAKİ SON KALESİ biz ORTA DOĞUDA MALİKİ, NETANYAHU, ESED İLE DEĞİL İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI VE HAÇLILARLA SAVAŞIYORUZ İyi biliniz,ki bu savaş hak ve batılın savaşı İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI VE HAÇLILARIN pimini çektik, dizini kırdık İŞID ellerindeki son silah oyuna gelmeyelim,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız