Objektiflere böyle takıldılar!

Kobani'de IŞİD ile PYD'nin silahlı kanadı YPG güçleri arasında çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. YPG'liler objektiflere takıldı.

Objektiflere böyle takıldılar!
Objektiflere böyle takıldılar!
GİRİŞ 13.10.2014 17:53 GÜNCELLEME 13.10.2014 17:53

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin IŞİD hedeflerine düzenlediği 4 ayrı bombardımanda meydana gelen patlamalar Suruç'tan da duyuldu, sınır hattındaki bazı evlere Kobani'den gelen zırhlı araç parçaları isabet etti.

Kobani'de IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 29'uncu gününde de devam etti. Dün sessizliğin hakim olduğu Kobani'de, Sabah saatlerinde ABD öncülüğünde oluşturulan koalisyon uçakları ilçenin güney ve batı kesimine bombardıman düzenledi. Düzenlenen 4 bombardıman sırasında meydana gelen patlamalar Suruç'tan da duyuldu ve Türkiye tarafında tedirginliğe neden oldu.

Türkiye sınırına yakın noktalardaki IŞİD hedeflerinin vurulduğu bombardıman sırasında sınırı aşan bazı zırhlı araç parçaları ise sınır hattındaki Kendirci Mahallesi'ndeki boş arazi ve evlere isabet etti. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından sınır hattında önlemler artırıldı. Bombardıman sonrası IŞİD militanları ile YPG güçlerinin Mürşitpınar Sınır Kapısı'na yakın bir noktada çatıştıkları ise Türkiye tarafından da görüldü. 
 
YPG'LİLER OBJEKTİFLERİNE TAKILDI
 
Kobani'de IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışma Mürşitpınar Sınır Kapısının yaklaşık 200 metre mesafesinde giderek yoğunlaşmaya başladı. ABD öncülüğündeki koalisyon uçakları ise IŞİD mevzilerini havadan bombalama

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço