IŞİD meydan okudu: Herkesin kellesi kesilecek

IŞİD'in yeni videosunda konuşan İngiliz militan, katliam açıklamasında bulundu.

IŞİD meydan okudu: Herkesin kellesi kesilecek
IŞİD meydan okudu: Herkesin kellesi kesilecek
GİRİŞ 17.10.2014 08:38 GÜNCELLEME 17.10.2014 18:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suriye ve Irak'ta bulunan, İngilizce, Fransızca ve Almanca konuşan IŞİD militanları, Batılı askerleri tehdit etti. Bölgeye gönderilecek Batılı askerleri katletmek için sabırsızlıkla beklediklerini açıklayan IŞİD üyeleri, "kimi gönderirseniz gönderin, hepsinin kafasını keseceğiz" tehdidinde bulundu. Videoya konuşan militanların hiçbirinin maske takmaması ise dikkatlerden kaçmadı.  

Güney İngiltere aksanıyla konuşan İngiliz cihatçının kimliği, Abu Abdullah al-Britani olarak açıklandı. Kameraya konuşan diğer kişiler Fransız ve Alman vatandaşı olduklarını belirtti. Al-Britani, bölgeye gelecek Batı askerlerinin Allah'ın izniyle, hepsini katledeceklerini söyledi.

YORUMLAR 6
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    gucun yetiyorsa,kandile çık bakalım.. PKK belasını yok edin. gucunuz yetiyorsa yallah kandile çıkın bakalım. böyle minderde oturup havalanmak kolay.işte kobanide görduk halinizi..SİZE SEMPATİ DUYANLARI BİLE URKUTUYORSUNUZ.. NE DEMEK KAFA KESMEK.. BEYNİNE SIK YETER.bu işin de reklamı olmaz.(arapların bedevi tayfası elde kılıç kafa keser de bunlar ordan tecrubeli. yoksa islamla falan bir ilgisi yok)
    Cevapla
  • ahmet selli 9 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi. kobanide gördük.
    Cevapla
  • Murtaza Marozaw 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne katliamı.... bırakın bu işleri ya sivil halka karşı demiyor ki onu müttefik askerlere karşı söylüyor
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Haydi oradan.... Saddam Hüseyin ile albay Kaddafi de aynısını söylüyordu. Ne oldu? hatta Saddam Hüseyin o devrin yöneticileri Bush ile Blayire ikiz cüce lakabını da takmıştı. Umarım bu açıklamalara aldanılarak TERÖR ÖRGÜTÜ İŞİDE ilerleyen günlerde mehdinin ordusu deme gafletine girilmez....gün geçtikçe İŞİD'e duyulan sempatinin arttığını görmek beni kahrediyor. Halbu ki İslam dinine zarar vermek için İŞİD terör örgütü kurulmuştur. Yani siz inanıyor musunuz? Amerikanın bu örgütü yok etmek için tüm gücünü kullandığına Amerika isterse bu örgütü B52 ağır bombardırman uçakları ile halı bombardırmanına tabii tutarak bir hafta içerisinde bitirir.
    Cevapla
  • murat sengul 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah. İnşallah yıllarca avrupalı pislikler katliam yaptı israil yaptı kimsenin sesi solugu çıkmadı ama işid biraz kafa kesince vahsi oldu bu millet hakikaten sorunlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!