IŞİD 17 yaşındaki genci çarmıha gerdi

IŞİD, Suriye’deki merkezlerinin fotoğraflarını çekip satmakla suçladığı 17 yaşındaki Abdullah el-Buşi’yi çarmıha gererek infaz etti.

IŞİD 17 yaşındaki genci çarmıha gerdi
IŞİD 17 yaşındaki genci çarmıha gerdi
GİRİŞ 19.10.2014 13:00 GÜNCELLEME 19.10.2014 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

IŞİD’liler casuslukla suçladıkları gencin, çektiği fotoğrafları 500 Türk Lirası karşılığında sattığını iddia etti.

AFP'nin haberine göre Suriye İnsan Hakları Gözlemevi infazın Halep'te gerçekleştiğini açıkladı.

Twitter'da paylaşılan infaz görüntüsünde gencin boynuna asılan bir yazı görülüyor. Yazıda, din değiştirdiği iddia edilen gencin IŞİD’in Suriye’deki bir askeri üssüne ait fotoğrafı karşılığında 500’er Türk Lirası para aldığı için 3 gün boyunca çarmıha gerildiği belirtiliyor.

Suriyeli aktivist grup “Rakka sessizce katlediliyor” tarafından Twitter’da yayınlandıktan sonra hem IŞİD yanlıları hem de IŞİD karşıtları tarafından sıklıkla paylaşıldı.

YORUMLAR 3
  • orhan koksal 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir propoganda, algı yönetimi. Bu bir propoganda ve algı yönetimi. Işıd çok kötü, vahşi, insanlık dışı uygulamalar vs. vs. Hepsi doğru, peki Işıd bu gücün kaynağını nerden alıyor? BU ortamı ona kim hazılıyor? Silahı kim veriyor? Kaçak petrolünü kim alıyor? Esed ve askerleri 3-3,5 yıldır ne yapıyor? Bütün bunlar olurken özellikle batı dünyasının silah satmaktan başka sergilediği bir duruş var mı? Sonra insanlık dersi vermeye kalkar kahrolasılar.
    Cevapla
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    peki taktik ise yaradimi?. pkk tel örgülerden ucarak kactimi? Yaratan bunu ben yarattim en iyi ben bilirim sen bilmezsin diyorsa itaat etmesini bilmek lazim asilik ederek benim kanunum daha insancil diyenler bunun elbette hesabini Yaraticisina verecekler
    Cevapla
  • Muhammed 9 yıl önce Şikayet Et
    boğazı kesilen. Boğazı kesilen gazetecininde bu tür bir ajanlıkdan dolayı infaz edildiğini duydum. +Boğazını keserek düşmanı korkutma taktiği de uygulamışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!