ABD büyük hatasını kabul etti gibi

ABD'nin, Kobani'ye havadan attığı silah ve mühimmatın bir kısmının IŞİD'in eline geçtiği iddialarına Pentagon'dan açıklama geldi.

ABD büyük hatasını kabul etti gibi
ABD büyük hatasını kabul etti gibi
GİRİŞ 22.10.2014 13:47 GÜNCELLEME 22.10.2014 19:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un Basın Sözcüsü Tuğamiral John Kirby, uzmanların videoyu incelediğini ancak görüntülerin henüz doğrulanmadığını söyledi. Basın sözcüsü, videoda görülen bazı küçük silahların ve teçhizatların kendi attıkları pakettekiler olduğunu kaydederek, "Dolayısıyla paketin IŞİD'in eline geçmiş olması ihtimali var" dedi. Ancak Kirby, uzmanların "videodakinin, IŞİD'in daha önce ele geçirdiği bir paket olabileceği" ihtimalini değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi. 

IŞİD: ABD İÇİN UTANÇ VERİCİ

IŞİD, dün Youtube'da mühhimmatın ellerinde olduğuna dair bir video paylaşmış ve ABD açısından utanç verici olduğunu söylemişti. IŞİD militanı ellerine geçen mühimmat için de ABD'ye teşekkür etmişti.   

YORUMLAR 6
  • BAHRİ GÜMÜŞCÜ 9 yıl önce Şikayet Et
    RÜŞVETİN ADI BAHŞİŞ OLMUŞ. sayın ilgililer hata ve kaza ile abd ye bir saldırı yapın .bilerek yapılan şeyin adı hata olmuş.inanmıyorum ve kınıyorum...
    Cevapla
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    4 yıl sürmesi için...her iki çatışan gruba silah gerekmez mi.... en büyük terörist,sllahları her iki tarafa verendir...yerden yada havadan...ne farkeder...
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BİRBİRİNE KIRDIRIYOR.. hadi aslanların devam edin diyor.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne Hatası anlamadım. ABD bunu bilerek ve isteyerek yapıyor.... Birinde silah olup diğerinde olmazsa bir taraf galip gelir ama onların istediği kimsenin galip gelmesi değil... Arap baharı , Terör, Din ve Mezhep Çatışması ,Türk, Kürt, Arap, Ermeni gibi Etnik kimliklerin çatışması vs.... şeklinde çeşitli yöntemlerle insanları bir birine kırdırıyorlar.. Pyd ve Pkk ya verilen silahların namlusu hangi aşamada bize döner bilemiyorum..Galip istemiyorlar "Orta doğuyu boşaltmak istiyorlar"... Kimi Çatışmalarda ölüyor kimisi başka topraklara kaçıyor...Bir müddet sonra orta doğuda yaşayan kimse kalmayacak ve sadece çatışan küçük gruplar kalacak böylece Orta Doğu Boşaltılmış olacak. Sonuç Al sana Vadedilmiş topraklar... Olay Yahudi olayı... Baş rollerde İsrail ki zaten Yahudi Sonra , ABD , İngiltere vs... gibi yerlerde yönetimi ele geçirmiş fink atan para babası yahudiler başlıcalarının isimlerini bilen bilir Yahudiler... Umarım planları başlarına yıkılır.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    amerika amerika. biz sevindik şahsen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu