Filistinli aile mezarlıkta yaşıyor

Gazze'de geçtiğimiz Temmuz ayındaki saldırılar sırasında İsrail bombardımanı sonucu evi yıkılan bir aile mezarlığa sığındı.

GİRİŞ 23.10.2014 05:00 GÜNCELLEME 24.10.2014 06:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazze'de 7 kişilik Kehil ailesinin evi İsrail bombardımanında yıkıldı.

Kurtarabildikleri bir kaç parça eşya ile Gazze'deki bir mezarlığa sığındılar.

Ailenin reisi, 5 yıllık evli olduğunu söylüyor ve "eşim ve çocuklarımla birlikte mutlu bir yuvam vardı ama İsrail evimizi başımıza yıktı, evimiz yerle bir olunca sokakta kaldık, gidecek bir yerimiz yoktu. ben de 5 çocuğumu alıp, eşimle birlikte mezarlığa yerleştim" diyor.

Filistinli adamın eşi ise "İsrail bizi ölmeden mezara soktu" diyor ve mezarlıkta da olsa sığınacak bir yer bulduklarını ama karınlarını doyurmak için yiyecek bulamadıklarını belirtiyor.

İsrail'in Temmuz ayında Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda 2 binden fazla kişi hayatını kaybetmiş, on binlerce yaralının yanında binlerce ev, bina ve okul kullanılamayacak hale gelmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    :Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. (Âl-i İmrân Sûresi-54﴿ !. :Oyun içinde oyun Gizli düşman İNGİLTERE,yi köşeye sıkıştırma vakti , ABD Başkan Barack Obama,da İngiltere ne derse onu yapmak zorundadır, Buradaki görünmeyen en büyük düşman İngiltere,dir, İngiltere Afrika, Ortadoğu ve Filistindeki katliamları İsrail ve Abd kimliği altında yapıyor haberiniz olsun Bizim Yapmamız gereken tek şey azimle sımsıkı Recep Tayyip Erdoğan,a sarılmak ve ona inanmak !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek