IŞİD militanları Kobani sokaklarında

Suriye'nin Kobani kentinin yüzde 40’ını ele geçirdiğini iddia eden IŞİD, sokaklarda dolaşan militanlarının görüntülerini yayınladı.

GİRİŞ 24.10.2014 14:47 GÜNCELLEME 24.10.2014 15:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Görüntülerde tamamen boşaltılmış sokaklarda rahatça dolaşan ve binaların duvarları arasında açtıkları deliklerden geçerek mevzilerine giden militanlar görülüyor.

ABD UÇAĞI GÖRÜLÜYOR

Ayrıca görüntüyü çeken kişinin IŞİD mevzilerini bombalamak üzere kasabanın üstünden geçen bir ABD B1-B uçağını da görüntülediği anlaşılıyor.

Bu arada kentin işgal edilen bir bölümünde araç trafiğinin normal akışını sürdürdüğü dikkat çekiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • hasan şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    ışid terör örgütü değildir diyen . işid öz be öz ırak halkından çıkmış ise neden şii katliamı yapıyor diyeceksinizki şiilerde sünnileri katletti hakettiler yok böyle birşey lütfen dinimizi bu tür davranışlara alet etmeyin işid silahsız savunmasız insanlarıda öldürüyor.Türbeleri bombalıyor bu tür davranışlar islamiyette kesinlikle yoktur.Müslümanım diyeni nasıl öldürürsünüz bu konu hakkında bir çok hadis var kim karar veriyor müslüman yada gayrı müslüm diye bu örgüt vahhabi selefi bidat ehli yani ehli sünnetle alakası yok dinle alakası yok bu örgüt israil,iran,amerika,ingiltere ürünü BM,NATOYU,HAMASI,SUUDİ ARABİSTANI kimler neden kurdurdu araştırın gerçeği göreceksiniz.......
    Cevapla
  • nejat saral 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞİD Terör Örgütü Değildir. İşid Irak Haljının bağrından çıkan haksız yere asılan Saddam Hüseyinin ve Irak Yönetiminden dışlanan özbe öz Irak halkıdır. Amerikanın kurduğu kukla hükümeti yıkıp yerine gerçek Iraaj halkının desteklediği yönetimi getirecektir. Bunun için ilk iş olarak Iraktaki Terörö örgütlerini temizliyor pkk ypg gibi terör örgütlerini Allahın izniyle İnşallah temizleyecektir Irakta savaş oluyor tabiki insanlar ölecek. Şöyle öldürülmüş böyle öldürülmüş önemli değil bu bir savaş Saddam Hüseyinin boynuna ip geçiripde yüksekten aşağı atmadılarmıo boynu kırılsın diye bu şekilde idam ederken Irak Hükümeti astıklarının birinin kafası bedeninden ayrılmadımı. Peki pkk taraftarları daha 1 hafta önce sakallı iki kişiyi öldürüp defalarca balkondan aşağıya atmadılarmı. bunları görmüyormusunuz. işid vatanını koruyor tabiki karşı çıkanları üldürecek
    Cevapla
  • Musa Can 9 yıl önce Şikayet Et
    bu seytan munafık ısıdı allahı hadısıne koydunuz .allahın ızınıyle kürtler bu ısrayıl ogluları ısıdın hakında gelece catlayında patlayı!!!
    Cevapla
  • hekim çavdar 9 yıl önce Şikayet Et
    IŞID'ci değilim. Ama Allah'tan niyazım bu dinsiz şer odağı PKK/PYD necasetini bunların eliyle temizlemesi ve ülkemizin geleceğiyle oynamalarına eman vermemesidir. Allah bunların belasını başka bir belayla versin.
    Cevapla
  • ahmet selli 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın adaleti. Hadislerde rivayet edilmiştir ki; Allah zalimlerden yine başka bir zalim vasıtasıyla intikam alır. Pkk yı işidle ezecek, ardından da işidden intikamını alacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'