IŞİD'den PYD'nin karargahına havan topu

Kobani’nin merkezinde bulanan PYD karargahına IŞİD tarafından havan topu saldırısı düzenlendi.

IŞİD'den PYD'nin karargahına havan topu
IŞİD'den PYD'nin karargahına havan topu
GİRİŞ 26.10.2014 16:49 GÜNCELLEME 26.10.2014 16:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

YPG güçleri ile IŞİD arasında Suriye’nin Kobani kentinde 42 gündür şiddetli çatışmalar sürüyor. Sınır hattını kontrol altına alan YPG güçlerine IŞİD tarafından yoğun havan topu saldırısı yapıldı.

Kobani’nin merkezinde bulanan ve PYD’nin karargahı olarak kullanıldığı öğrenilen binaya IŞİD havan topu ve ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Yapılan saldırıya doçka silahlarıyla karşılık veren YPG güçleri, kentin doğu bölgesinde bulanan IŞİD’e ait mevziler hedef alındı.

Öte yandan IŞİD’in hedef aldığı bina dün yaşanan şiddetli saldırılarını ardından binada asılı bulanan PYD bayrağının görülmediği dikkat çekti.

Çatışmalar şiddetli bir şekilde devam ederken, koalisyon güçlerine ait savaş uçakların son birkaç saattir bölgeye gelmediği görüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • burhan kamalı 9 yıl önce Şikayet Et
    olaya farklı bakış. yolda yürürken kuduz bir köpek saldırır sen kaçarsın tam o sırada bayırdan bir kurt iner sana bakar seni mi yesem su gelen i t imi diye düşünür kurt hızla yaklaşan köpeğe saldırır ve onu parçalar o sırada oradan uzaklaşmak tek kurtuluş yolu... kuduz köpeği hal edene dek kurtun yanında gönülden teşekkür ederiz ama kurtada güvenilmez sıvışmanın tam sırası anlayana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor