Esed helikopteri katliam yaptı

Suriye rejimine bağlı helikopterler, İdlib yakınlarında binlerce yaşlı, kadın ve çocuğun yaşadığı mülteci kampına varil bombaları yağdırdı.

GİRİŞ 31.10.2014 14:28 GÜNCELLEME 31.10.2014 14:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye rejimine bağlı helikopterler, İdlib yakınlarında binlerce yaşlı, kadın ve çocuğun yaşadığı mülteci kampına varil bombaları atarak katliam yaptı. Katliam sonrası ortaya çıkan dehşet manzarası kameralar tarafından böyle görüntülendi.

Beşşar Esed ordusuna bağlı helikopterler tarafından gerçekleştirilen saldırıda helikopterler binlerce çadırdan oluşan kampa uluslararası antlaşmalarla yasaklanmış olan iki varil bombası attı.

Çivi, metal şarapnel ve yüksek miktarda patlayıcıyla en büyük miktarda ölüm saçmayı amaçlayan bombaların patlaması sonucu en az 75 sivilin öldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı belirtildi.

Patlamanın hemen sonrasında katliam yerine ulaşan kameramanın objektifine hala yanmakta olan çadırlar ve cesetler yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • özgür suriye ordusuna 9 yıl önce Şikayet Et
    özgür suriye ordusu sen önce ülkende esadla mücadele et sona kobaniye git. kobaninin sna ihtiyacı yok(onların ağa babalaları) ama suriye deki masum halkın var
    Cevapla
  • iyi olmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    siz işidle savaşın esedde sizi vursun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi