Tam secdeye gittiği anda saldırdılar!

Mescid-i Aksa'ya çıkan dar sokaklarda İsrail askerlerinin gölgesinde Cuma namazı kılan Filistinliler, askerlerin saldırısına uğradı.

GİRİŞ 31.10.2014 15:59 GÜNCELLEME 31.10.2014 15:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsrail, Mescid-i Aksa'yı yeniden açtı ancak 50 yaş sınırı nedeniyle binlerce kişi yine Cuma namazında Mescid-i Aksa'ya giremedi.

Hamerüşerife çıkan dar sokaklarda İsrail askerlerinin gölgesi altında Cuma namazı kılan Filistinliler, İsrail askerlerinin saldırısına uğradı.

Namaz sırasında Haremüşerifin arka sokaklarından birinde peş peşe gaz bombaları atıldı. Filistinliler namaz kılarken, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu patlama sesleri duyuldu.

 

YORUMLAR 7
  • SERDAR 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C H.Z SİZİ KAHRU PERİŞAN ETSİN.AMİN
    Cevapla
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuz abdest suyu dökmesini mi.
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    bir saldırı göremedim?
    Cevapla
  • yörükoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Özgür değilseniz neden Cuma namazı kılıyorsunuz??? Kafirin botları altında Cuma namazı kılınır mı..! Adam olun idareyi alın öyle namaz kılın...
    Cevapla
  • Size mücadeliyorum 2028 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuranda Yahudilerin 80 yıl sürgün olayı var.. şehy Ahmed buna isnaden 2028 yılda İSRAİL diye bir devlet olamacak diyordu. şuan olan gelişmler bunu gösteriyor gibi.. Ayrıca İSRAİL hakkın dan layik demokratik sistemler gelemez çünkü hepsi ABD kölesi hükmünde. Bu kadar aşağlık bir toplukla ancak IŞİD başa çıkar. Diğleri layik dmeoktetik msülümanlar 90-100 yıldır ağzı laf yapiyor yok kınıyoruz lantliyoruz hiç bir şey de olmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!