IŞİD 50 kişiyi öldürdü, 200 kadını rehin aldı!

Irak'ın Ramadi kentinde terör örgütü IŞİD'in, aralarında kadınların da bulunduğu 50 kişiyi öldürdüğü, 200 kişiyi rehin aldığı bildirildi.

IŞİD 50 kişiyi öldürdü, 200 kadını rehin aldı!
IŞİD 50 kişiyi öldürdü, 200 kadını rehin aldı!
GİRİŞ 01.11.2014 00:22 GÜNCELLEME 01.11.2014 01:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AA muhabirine konuşan Sünni aşiretlerden El-Bunimer aşireti şeyhi Naim el-Kaud, "IŞİD militanları, Hit ilçesindeki El-Bunimer aşireti mensuplarına zor kullanarak Ras'ul Ma bölgesine götürdü. Aralarında kadınların da olduğu 50 kişiyi, başından ve göğsünden ateşli silahlarla vurarak öldürdü" dedi.

Örgüt militanlarının ayrıca aynı bölgede aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 200 kişiyi alıkoyduğunu belirten Kaud, onların da öldürülmesinden endişe duyduklarını ifade etti.

IŞİD'in alıkoyduğu 200 kişiyi kuşatma altında tuttuğuna dikkati çeken Kaud, hükümetin hemen müdahale etmesini talep ederek, "Kuşatmanın yarılarak su ve gıda yardımı ulaştırılması gerek, yoksa açlık ve susuzluktan ölebilirler" dedi.

Otorite boşluğunun yaşandığı Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı gruplar, haziranda Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmişti.

YORUMLAR 4
  • nur 9 yıl önce Şikayet Et
    İsidi Sünni Katliamına kanuna doymayan iran ve esed yönetimi kurdu.sii bölgelere hiç gitmiyorlar .sadece Sünni bölgelerde kaos ve katliam gerceklestiriyorlar. Yezidilere ve pkk ya yaptıkları göz boyamanın ibaret.sii zulmuyle yüreği yanan insanları kullandılar ama amaçları, hedefleri Sünni lere hem katliam yapmak hem yaptıklarını onların üzerine yıkıp iran a ve esed e yapacakları yeni Sünni mezaliminde meşru iyet kazandırmaktır
    Cevapla
  • nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen petrolü esed e ve İran üzerinden Dubai'ye satan vede esed Katliamların unuturup ve adeta mesrulastiran vede Sünni Türkiyeyi böylesine zor durumda bırakan iside ne diyorsun?
    Cevapla
  • husnu sp 9 yıl önce Şikayet Et
    1700 sii ulduren isside ne diyorsun ?>
    Cevapla
  • al burdan yak 9 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun bunlara yaa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu