IŞİD YPG'lileri böyle vurdu

Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD militanlarının havanlı saldırısına hedef olan 2 YPG’liden 1’i öldü, diğeri yaralandı.

GİRİŞ 03.11.2014 18:45 GÜNCELLEME 04.11.2014 09:09
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

YPG’lilerin hedef olduğu IŞİD saldırısı Türkiye sınırından saniye saniye izlendi.

Çatışmaların sürdüğü Kobani'de, saat 14.15 sıralarında Türkiye sınırına yakın bir noktada bulunan 2 YPG'liyi hedef alan IŞİD militanları havanlarla saldırdı.

Birkaç havan atışının ardından IŞİD militanlarının son havan atışında Türkiye sınırına yakın noktadaki tren hattı kenarında bulunan 2 YPG'li hedef oldu. Havanın patlamasıyla 2 YPG'li oldukları yere yığılırken, bunu gören arkadaşları da o bölgeye yöneldi.

3 YPG'li koşarak gittikleri arkadaşlarından birinin öldüğünü, diğerinin de yaralandığını fark etti. Ölen YPG'li arkadaşları tarafından karga tulumba daha güvenli görülen bir noktaya taşınırken, yaralı YPG'li de yine aynı yöntemle taşınarak saldırıya uğradıkları yerden uzaklaştırıldı.

Burada ölen YPG'linin üzerine battaniye örtülürken, yaralı YPG'liyi de arkadaşlarının ilk yardım yaptığı görüldü. Kameralara da yansıyan bu olayın ardından Kobani'deki çatışmalar yoğunlaştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • mstf sana bir sözüm olacak... 9 yıl önce Şikayet Et
    boş beleş konuşacağına sen niye gitmedin... yemedimi
    Cevapla
  • mazlum savaşçi 9 yıl önce Şikayet Et
    kim kimin yurdunu işkal ediyor.ya kobaniden kaçan çoluk çocuk,yaşlılar.bunların hesabını kim verecek.bir yuva kurabilmek için ömrünüzü harcıyorsunuz, sonradan birileri islam adına tehdit edip kuşatmaya çalışacak.bu kabul edilir bir şey değil.hem ne zamandan beri bir müslümanın diğer müslümana karşı savaşması cihad olmuş.
    Cevapla
  • biji serok obama 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım hz.muhammed sav. hakkı için, kur'an mushaf hakkı için, ismi azam hürmetine kürtlere, ypg, pkk ya yardım et.mazlımları koruyanları sen asla unutmazsın amin.
    Cevapla
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bakın gözümüzü kapatamayız tüm bu yanıbaşımızdaki yaşanan hadiselere,vahşetlere.eğer büyük devlet olma emeliniz varsa buna seyirci kalamazsınız.ve gelecekte kürtlerle ortadoğuda büyük bir Türkiye için buna şiddetle ihtiyaç var kürtlerle ittifak yapılmalı.bence devlet yetkilileri bunu yeterince okuyamasdılar.
    Cevapla
  • kerem 9 yıl önce Şikayet Et
    orda dolanan iki sivile benziyorlar, zira catisan insan ortada kabak gibi dolanmaz,siper almasini bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!