Esed sivillere füze yağdırdı: 20 ölü

Suriye'de Esed güçleri, Halep'in Kelesse semtini füze yağmuruna tuttu. Saldırıda 20 sivil hayatını kaybetti.

Esed sivillere füze yağdırdı: 20 ölü
Esed sivillere füze yağdırdı: 20 ölü
GİRİŞ 13.11.2014 10:41 GÜNCELLEME 13.11.2014 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriyeli muhalifler, dün gece Esed ordusunun Halep’in Kellese semtini füzelerle vurduğunu duyurdu. Gece yarısı gerçekleştirildiği belirtilen saldırıda, 15 kişinin öldüğü 20 kişinin de yaralandığı ifade edildi. 

Muhalifler, söz konusu saldırının Esed ordusuna ait Halep’teki askeri akademiden gerçekleştirildiğini aktardı. Çok sayıda evin yerle bir olduğu saldırıda ayrıca bir tüp gazı deposunda patlamaların yaşandığı ifade edildi. Öte yandan çıkan yangının itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesi sonucu söndürüldüğü kaydedildi.

Rejim, ülkenin ikinci büyük şehri olan Halep'i ele geçirmek amacıyla saldırılarını yoğunlaştırıyor. Esed ordusu, muhaliflerin dış dünyayla tek bağlantı hattı olan 4 kilometrelik Sifet-Handerat koridorunu kapatarak şehri tamamen kuşatmayı hedefliyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • yusuf şentürk 9 yıl önce Şikayet Et
    canlı olan bir karıncaya kanat takamayan insanların bu kadar insan öldürmeye ne hakkı var esedlen mi olacak esedsiz mi olacak ne olacaksa olsun bu işe bir son verilsin
    Cevapla
  • Hilful Fudul 9 yıl önce Şikayet Et
    Suriye rejim güçleri Halep'e saldırmaya başladı büyük bir katliam hazırlığında olan rejim güçlerini kahret Allah'ım. Onlara karşı mucadele eden mücahidlere yardım et, attıklraını isabetli kıl, güçlerini birleştir ve düşmanlarını kahhar isminin hürmetine kahret...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'