İsrail öldürdü yetmedi bunu da yaptı

İsrail askerleri, Kudüs'te tramvay durağındaki yolculara çarpmasının ardından vurularak öldürülen Şeludi'nin evini yıktı.

İsrail öldürdü yetmedi bunu da yaptı
İsrail öldürdü yetmedi bunu da yaptı
GİRİŞ 19.11.2014 13:28 GÜNCELLEME 19.11.2014 15:32
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

İsrail askerleri, Kudüs'te tramvay durağındaki yolculara çarpmasının ardından vurularak öldürülen Abdurrahman eş-Şeludi'nin evini yıktı.

İsrail radyosunun ordu sözcüsüne dayandırdığı haberde, ordu güçleri, polis ve sınır muhafızlarının işbirliğiyle bu sabah Şeludi'nin Silvan'daki evinin yıkıldığı belirtildi.

Haberde ismi zikredilmeyen sözcünün şu ifadelerine yer verildi:

"Yıkım hız kesmeden devam eden terörle mücadele kapsamında, üst düzey siyasi talimatlar üzerine gerçekleştirildi. Bu evin yıkılması vatandaşlarımıza saldırı düzenlemeyi düşünenlere bedelini ağır ödeyeceklerini ifade eden açık bir mesajdır."

Kudüs'te 22 Ekim'de Filistinli Abdurrahman eş-Şeludi (21), İsraillilere aracıyla çarpmasının ardından İsrail polisi tarafından vurulmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

SİNAGOGA SALDIRANLARIN DA EVLERİ YIKILACAK

Kudüs'te dün bir sinagoga düzenlenen saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. İsrail polisi, "Kudüs'ün Har Nof Mahallesi'ndeki sinagoga ellerinde bıçak ve baltalarla gelen 2 kişi, polisler tarafından öldürüldü. Saldırganlar Doğu Kudüslü" açıklamasında bulunmuştu. Netanyahu, sinagoga düzenledikleri saldırı sırasında polis tarafından öldürülen iki Filistinli'nin evlerinin yıkılması talimatı vermişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 61
  • Sefa 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail polisi eli bıçaklı saldırganları silahla öldürerek suç delillerini ortadan kaldırmıştır. Ölenler de zaten İsrail'li değil. Herhalde suç ortağının kim olduğunu anladınız.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    israili savunan murat efendi senın kanında var israil pıhtıları belli
    Cevapla
  • Düşünmek lazım 9 yıl önce Şikayet Et
    Bölgeyi gözümde canlandırmaya çalışıyorum. Müslümanlar sürekli bir savaşın içinde. Filistinliler mi haklı İsrailliler mi haklı diye sorsanız bana. Önce psikolojik olarak Filistinliler haklı derim. Ama şöyle bir düşününce Müslümanlarda okuma sayısı zayıf, teknolojiyi takip etme zayıf, dini iyi öğrenme zayıf, dini Kuran-ı Kerim'e göre yaşama zayıf, Gavura (Kendisi gibi olmayana) saygısı zayıf, ekonomileri zayıf, çocuk eğitimi zayıf... Belki İsrail'in yerinde kim olsa aynı şeyi yapar.
    Cevapla
  • Elif 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Çok doğru söylemişsin
    Cevapla
  • oylemi bay paralel ci 9 yıl önce Şikayet Et
    Sende olsan demek ayını yapardın sana yazıklar olsun
    Cevapla
  • Tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu eylem ekim ayında anaokuluna giden 5 ve 8 yaşındaki çocukların üzerinden arabayla geçen israilliyi koruyan israil devletine ve onun destekçilerine eldeki imkanlar nispetinde çaresizce verilen cevaptır.
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    bir kardeşimiz israil halkını çağdaş modern diye tnıtmış.. bu krdeşim ya çağdaşlığın ne demek olduğunu yada medenileşmenin adam ve kadınlara cinsel tacizden geçtiğini bilmeyen birisi... dostum israilde kadına taciz dünyanın en yüksek seviyesindedir.. birincisi sapıktırlar.. ikincisi dünyada gizli çoğu seri katil ve dedektif burdadir.. yani israilde.. benim çok israilli arkadaşım var.. ben sadece bir tanesinden bahsedeceğim.. rusyada dıskoda barmene saldırıp tacizde bulunduğu için 10 yıl mahkum oldu.. diğeri norwecte polis kadına tacizde bulundugu için üstelik kadın bir mısırlı müslüman ile evli diye bunu yaptı.. daha anlatayımmı .. medeni ve çağdaş dostum..
    Cevapla
  • nur 9 yıl önce Şikayet Et
    n e kardeşi yahu Yahudi bu Yahudi .o chp nin ülkemize soykırım masalları sonrası yerleştirip tüm ticaret basın medya spor ticaret sahalarını peşkeş çektiği ,ülkemizde her terörün her karıştırmanın arkasında olan,siyonistlerden ne kardeşi.haa şuda olabilir belki feto şakirtidir.şimdi onun kitaplarını okuyanında beyni Yahudilerce farketmeden satın alınmış oldu.aynen illuminati sektörünün bir kitap ,bir çizgi film bir klip karesiyle insanların beynini etkilediği gibi.onun kitapları idda ediyorum büyülü idi ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!