Suudi Arabistan'da bir Türk idam edildi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı büyük miktarda uyuşturucu hap alma suçuyla yakalanan Ali Ahmet Ağırdaş'ın bugün idam edildiğini açıkladı.

Suudi Arabistan'da bir Türk idam edildi
Suudi Arabistan'da bir Türk idam edildi
GİRİŞ 20.11.2014 18:23 GÜNCELLEME 20.11.2014 19:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Haber Ajansı'nda (SPA) yer alan haberde, Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın Türk uyruklu Ali Ahmet Ağırdaş'ın mahkeme tarafından hakkında verilen idam hükmünün bugün uygulandığını belirtti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • EYLEM 9 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun o bir türk genci türk kanunlarına göre cezladırmalıydı arsibtanın buna hakkı yoktu cumhur başkanımız nerde ve ayrıca iftiraya kurban gittiyine inanıyorum arap ülkesinde nerden bulsun esrarı
    Cevapla
  • ferhat 9 yıl önce Şikayet Et
    yargisiz infaz yapilmistir, kim buna cesaret eder, genelde hep iftira atarlar, tabi sahit yok bisey yok, sonra kardesimizi oldururler, ey cumhurbaskani, nerdesin!!!!!
    Cevapla
  • ferhata 9 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama!hem önyargılısın hem bilgisiz!!!! hem cumhurbaşkanımız uyuşturucu satıcısını neden savunsun ki? yargısız infaz diyorsun,pkk nın bile mahkemesi var, arapların nasıl olmaz?suçsuz yere birini asmak ne buyuk suç biliyormusun sen?
    Cevapla
  • NAZIM ZENGİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu satan ve üreten herkesin idam edilmesi gerekir zaten. Bu ülkede de öyle olmalı... Allah günahlarını affetsin yine de...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı