Obama'nın sözleri sonrası Esed'den çıkış!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, IŞİD'in ortadan kaldırılması için uluslararası işbirliğinin şart olduğunu söyledi.

Obama'nın sözleri sonrası Esed'den çıkış!
Obama'nın sözleri sonrası Esed'den çıkış!
GİRİŞ 21.11.2014 10:35 GÜNCELLEME 21.11.2014 10:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SANA'nın haberine göre, partisi Baas'ın Şam'daki toplantısında konuşan Esed, "Bölgemiz belirleyici bir dönemden geçiyor. Bunun sonucunu belirleyecek en önemli faktör de gerçek ve samimi bir uluslararası işbirliğinin olup olmayacağıdır" dedi.

Esed, "IŞİD önderliğindeki terörist gruplar yoktan var olmadı. Suriye'ye savaş açanların hatalı ve saldırgan politikalarının meyvesi olarak doğdu" diye konuştu.
 
Suriye Devlet Başkanı'nın açıklamaları, IŞİD'e karşı Esed'la ittifaka gitmeyeceklerini belirten ABD Başkanı Barack Obama'nın sözlerinin ardından geldi.

YORUMLAR 3
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin Esat sonuna kadar haklı. Adına Arap baharı dedikleri süreçte 33 ülkenin yonetimini değiştirecekmişler. Değiştirdiklerinizde çok mu demokrası var şimdi...
    Cevapla
  • Memed 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin politikaları çıkar üzerine ve dönemsel olarak değişkenlik gösterebilir. Merak etme bir müddet sonra ABD ile aynı safta savaşabilirsiniz. Ama bunlardan daha önemlisi, daha fazla kan dökmeden barışa gelmektir.
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Esed kimin adamı dersiniz bu kadar müslümanı varil bombaları ile patlatmak müslümanlıkla bağdaşıyor mu? Klasik İngiliz,ABD,MOSSAD oyunu açık şekilde; esed de onların adamı... haclı zihniyeti müslümanları sistamatik olarak öldürüyor... Allah bu katilleri Kahhar sıfatıyla kahreylesin... amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı