IŞİD'in kurucusu öldürüldü iddiası

IŞİD'in kurucularından El Cezrawi'nin konvoyuna yapılan saldırı sonrası konvoyun yok edildiği ve El Cezrawi öldürüldüğü iddia edildi.

IŞİD'in kurucusu öldürüldü iddiası
IŞİD'in kurucusu öldürüldü iddiası
GİRİŞ 24.11.2014 12:56 GÜNCELLEME 24.11.2014 12:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

IŞİD örgütünün kurucularından biri olan El Cezrawi'nin, Ninova vilayetinin merkezi Musul’da öldürüldüğü iddia edildi.

Rûdaw’a konuşan Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Musul sorumlularından İsmet Receb, IŞİD’in kurucularından ve “Ebu Hasan El Cezrawi” ismiyle bilinen Ömer El Ceris’in etkisiz hale getirildiğini söyledi.

İsmet Receb, El Ceris’in, 23 kasım Pazar günü kentin doğusunda bulunan Ba’ac nahiyesinden dönerken, koalisyona ait savaş uçaklarının konvoyuna fırlattığı üç roket sonucu bazı korumalarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

YORUMLAR 3
  • Kuveyti 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya Sizde Hergün ayrı bir kurucuyu öldürüyorsunuz maşaALLAH. bir tanesinin bile cesedini gösteremiyorsunuz. aynı mahalle ağzı konuşmaları olur ya bunlarda hep öyle. olmuş ölmüş falan filan. bu kaynak gösterdikleriniz musulda yapılan saldırıda önce bağdadi öldü dediler tutmadı yaralandı oda tutmadı 2. gün sağ kolu öldü dediler. sonra oda tutmadı şimdide bu mu öldü diyorlar. az insaf az insaf.
    Cevapla
  • Ehli Sünnet 9 yıl önce Şikayet Et
    ışidin kurucularına birşey olmaz ey kuveyti... sen rahat ol. onların arkasında abd-israil-ingiltere var.. oldürülenler hep, beyni sözde şeriat propagandasıyla kirlenmiş, cahil, düşüncesiz, saftrik müslüman gençlerle, psikopat uyuşturucu müptelası sapıklardır.. zaten amaç budur... kusura bakma... rahatsız ettim.. sen uyu ey kuveyti..
    Cevapla
  • Ehli Sünnet 9 yıl önce Şikayet Et
    ışid'i kuranlar, medyada şişirenler, bir günde musul'a konduranlar, şimdi bitirmeye çalışıyor gibi görünenler, bitirmek için koalisyon kuranlar ve bu vesileyle müslümanı müslümana tereyağından kıl çeker gibi birbirine kırdıranlar hep aynı mihraklar...(abd-israil-ingiltre) sen hala uykuda mısın ey kuveyti...uyan artık derin uykudan.. yarın çok geç olmadan..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!