Türbe ve mezarları böyle havaya uçurdular!

Terör örgütü IŞİD bu defa da Sünni mezarlık ve türbelerine saldırdı.

GİRİŞ 27.11.2014 00:55 GÜNCELLEME 27.11.2014 01:09
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) bu defa da Sünni mezarlık ve türbelerine saldırdı.

IŞİD, hazirandan bu yana kontrolü altına aldığı Irak'ın Selahaddin ilinde bulunan Sünni din adamlarının türbe ve mezarlarını yerle bir etti.

Terör örgütü, mezarları yok etmek için patlayıcı ve iş makinaları kullandı. Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayan görüntülerde IŞİD, türbelerin kişilere tapınmak anlamına geleceğini ve bu durumun dine aykırı olduğunu savundu. 
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 68
  • Reis 9 yıl önce Şikayet Et
    Mezarlar bir ulusun veya bir dinin hudut taşlarıdır.. Tapularıdır..bu ne olduğu belli olmayan kedine Müslüman diyen zavallılar sadece bu yolla değil elerindeki tüm imkanlarla müslümanarı öldürüyor ve islama zarar veriyor.bu gün oraları haçlı ordusu zapt etse aynen bunların yaptıkları gibi islami izleri yok ederler.islama üç asırdır tüm batının veremediği zararı bunlar bir yılda verdi.cihad islama ve Müslümana zarar verene karşı yapılır.Hz Ali yi ağzınıza almayın onu sizin gibi cehennem odunları şehit etti..ama merak etmeyin Allahın izniyle verdiğiniz bu zararın hesabı sizden misliyle sorulacak.hem bu dünyada hem öbür dünyada..
    Cevapla
  • İSRAİL RAZI OLSUN 9 yıl önce Şikayet Et
    "FRANSA VE İSPANYA GİBİ ORTADOĞUDAKİ İSLAM ESERLERİNİ YOK ETME ZAMANI GELDİ ARTIK TEVRATTAKİ YAZAN YERLERİN BİR AN ÖNCE MÜSLÜMANLARDAN ARINDILIRILMASI MÜSLÜMANLARIN BİRBİRİNİ KATLETMESİ VE BÜYÜK İSRAİLİN GENİŞLEMESİ İÇİN EN IŞID DEVREDE" İYİ UYKULAR MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİM EBU BEKİR EL BAĞDADİ NAMIDEĞER ( SHİMON EİLOT) MOSSAD AJANI BAZI GERİZEKALILARA ( SAKAL BIRAKMIŞ AVRUPALI CIA M16 MOSSAD AJANI LEJYONERLER ) GÖRE MISIRDA BOŞ BİR CAMİDE HALİFELİK İLAN EDEN YAHUDİ
    Cevapla
  • Ertan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinden gelse Peygamber efendimizin türbesini de yıkar bunlar. Bütün Müslümanları kafir bilenlerden anca bu beklenir zaten. Benim bütün dediklerime inanmazsan seni öldürürüm zihniyeti.
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hainliği gercek hic bir müslüman yapmaz,hainler islamiyetin izlerini siliyor ..tıpkı saraybosnada sırpların yaptığı gibi..
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    siz ne kadar yazık insanlarsınız yaaa bu yahudi medya ya hemen çarçabuk ne kadar da inanıyorsunuz medya bu medya her gördüğünüze inanmayın insanları kandırmanın en etkili silahı medyadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu