Koalisyon güçlerinden Rakka'ya 30 hava saldırısı

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının, IŞİD'in denetimindeki Rakka kentine 30 hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

Koalisyon güçlerinden Rakka'ya 30 hava saldırısı
Koalisyon güçlerinden Rakka'ya 30 hava saldırısı
GİRİŞ 30.11.2014 01:33 GÜNCELLEME 30.11.2014 01:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) yapılan açıklamada, koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki IŞİD'in kontrolünde bulunan Rakka'ya 30 hava saldırısında bulunduğu kaydedildi.

Saldırıların kentin sanayi bölgesi, 17. tümen, Fürüsiye bölgesi ile terör örgütü IŞİD güçlerinin bulunduğu yerlere gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, saldırılarda ölen ya da yaralananlarla ilgili bilgi verilmedi.

SURİYE ORDUSUNUN SALDIRILARINDA 10 KİŞİ ÖLDÜ

Bu arada Suriye İnsan Hakları Örgütü (SSNHR), Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Rakka'da yerleşim yerlerine düzenlediği hava saldırılarında 10 kişinin yaşamını yitirdiğini, onlarca kişinin yaralandığını duyurdu.

Kentte düzenlenen hava saldırılarında bazı ev ile işlerinin yıkıldığı ve hasar gördüğünü kaydeden SNHR, saldırılar sonucunda yaralananların kentteki hastanelerde tedavi altına alındığını bildirdi.

YORUMLAR 2
  • Kuveyti 9 yıl önce Şikayet Et
    Nefislerimiz Allahın elinde. Allah böyle saldırılar için Vaktiyle şu ayeti kerimeleri indirdi. Ali imran suresinden 140 - Eğer size (Uhud savaşında) bir yara değmişse, (Bedir harbinde) o topluma da benzeri bir yara dokunmuştu. O günler ki, biz onları insanlar arasında döndürür dururuz. (Bu da) Allah'ın sizden iman edenleri ayırt etmesi ve sizden ŞEHİDLER edinmesi içindir. Allah zalimleri sevmez. 141 - Bir de bu, Allah'ın iman edenleri tertemiz seçip, kâfirleri yok etmesi içindir. 142 - Yoksa siz, Allah içinizden cihad edenleri belli etmeden, sabredenleri ortaya çıkarmadan cennete girivereceğinizi mi sandınız?
    Cevapla
  • yaşasın amerika 9 yıl önce Şikayet Et
    müthiş ve güzel vuruşlar bunlar.allahu ekber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı